guciolucky Opublikowano 24 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 U mnie jeszcze nie okute podstawowe a,b,c wiślane, małorzeczne w lesie a najbardziej używane czyli jeziorowe codziennego użytku jeszcze w postaci komponentów ale jakoś mam nadzieję zdążę, choć jak co roku wszystko na raz, rozgrywa się na moim, wiecznie zasypanym biurku o niekończącym się blacie 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 25 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 A co to za woblery na dolnym zdjęciu, bo jakoś ne kojarzę? Jeżeli to nie tajemnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 25 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 Opaskowce Wildrivera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 25 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 Dzięki za informację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 25 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 Te sterówki to pod sandała jak mniemam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 25 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 Nie opierniczaj się tylko za zbrojenie się bierz bo sezon tuż, tuż :) . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 25 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 Te sterówki to pod sandała jak mniemam?Ja na wodach płynących do łowienia boleni stosuję głównie woblery sandaczowe, które łowią świetnie oba gatunki. Marek łowi w Wiśle na te woblery ogromne sandacze a ja łowię nimi bolenie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi