tomala89 Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Witam, kupiłem po bardzo dobrej cenie farbki Createx Fluorescent Set i mam problem. Po zalakierowaniu Hercem chciałem zrobić kolejne warstwy farby i niestety farbki rozlewają się i słabo schną. Czym to może być spowodowane? Herc ścina farbę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robimax Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Kupiłes nowe w dobrej cenie czy z drugiej ręki jakies juz napoczęte, ja kiedyś tez niby trafiłem okazje i nabyłem okazyjnie. Mimo zapewnień gościa ze nic nie dolewał, farby jednak były rozcieńczone i też sie rozlewały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Kupiłeś jako nowe? Może są po prostu stare. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala89 Opublikowano 25 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Witam, nowe nierozpieczętowane, nigdzie nie ma daty wyprodukowania... Sprawdzałem różne sposoby i niestety nie da się nimi malować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolo_STG Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 przeszlifuj wobka najpierw papierem sciernym i wtedy maluj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi