Czez Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Czy próbowaliście łowić jerkami na Kanale Żerańskim? Macie jakieś doświadczenia/wrażenia/typy/sukcesy? Pytanie oczywiście do kolegów z Warszawy Dotychczas kanał omijałem z daleka, ze względu na brud, smród, nieciekawe towarzystwo, opisywane na forach kradzieże i nieprzyjemne sytuacje etc. Niestety mam mało czasu i już trzeci rok z rzędu staję przed alternatywą łowić ze śpiewem skowronków w tle co jakiś czas, czy też w m.in. syfie możliwie często. W tym roku pękam i nad wodą chcę być jak najczęściej. Dzięki za odpowiedziCzez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Niestety, ze względu na rekomendację, którą sam opisałeś nie bywam nad kanałem by jerkować. Wolę zorbić jedną wyprawę na dwa tygodnie nad mazuskie jezioro niż łowić w tym miejscu. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 @CzezJak chcesz sobie porzucać dla tzw. leraksu - nie żeby zaraz coś złowić - to myśle że w Warszawie i w okolicach jest trochę sympatycznych glinianek, jeziorek, stawików i innych kałuż w których można sobie płoteczki jerkiem popłoszyć i nawet śpiew ptaków będziesz miał! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Wystarczy choćby przejechać kilkanaście km wzdłuż kanału i wylądować na ujściu Rządzy do Z. Zegrzyńskiego. Szczególnie w maju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Opinie Bombla sa takie, ze w Kanale Zeranskim nie ma prawie wcale szczupaka. Bolen, sum - pewnie sa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czez Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 @ FrikoTo fakt, a do jez. Czerniakowskiego mam rzut beretem @ KubaTo by się zgadzało choćby z tym http://www.pogawedki.wedkarskie.pl/modules.php?name=News& ;file=article&sid=420&mode=&order=0&thold=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasio Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2006 polecam też jeziorko Kamionkowskie w Parku Skaryszewskim,okolica jest przyjemna,zapaszki z Wedla też niczego sobie i czasem nawet szczupaczek się trafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi