michal7709 Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Witam mam pytanko ,czy ktoś posiada info na temat tego zbiornika .Czodzi mi o rybostan opłaty za wędkowanie i wszelkie tego typu informacje .Z góry dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giaur27 Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Woda należy do Konina i jeśli masz ten okręg wykupiony to możesz śmiało wędkować bez dodatkowych opłat. Ryby- ponoć jest coś szczupaka- 1maja widziałem jednego ok. 90cm (złowiony na żywca), ale to był jedyny jakiego widziałem tego dnia, a trochę łódek pływało (ja również).Na majówce było rozbitych tam kilkanaście profesjonalnych stanowisk karpiowych- pontony do wywozu zestawów i bojki do określania miejsc nęconych mieli chyba wszyscy- świadczy to o obecności tej ryby w zbiorniku. To była moja pierwsza wizyta na tej wodzie- tyle wynika z moich obserwacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal7709 Opublikowano 29 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 (edytowane) Dzięki Mariusz info dla mojego kuzyna , który też z Łodzi pochodzi .Swoją drogą to jeździłem kiedyś na Licheńskie ,ale to było dawno ,a teraz tam dużych ryb nie ma tylko duże opłaty zostały.Pozdrawiam. Edytowane 29 Maja 2015 przez michal7709 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi