admin Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Logo akcji Street Fishing Poland 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bujo Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Kurka, na ulicach to moze by jakiegos kundla slajderem upolowac, najlepiej feniksem w tytanach bo zwroty amortyzuja jak zadne inne i wogole ale to wogole sie nie lamia 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 deichkind Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Remek popraw tytuł bo jest póki co "STREEN" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 26 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Remek popraw tytuł bo jest póki co "STREEN" Jeszcze mnie posądzą o reklamowanie produktów pewnej firmy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cabage Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Logo akcji Street Fishing Poland street fishing.png Nie wiem czy coś przegapiłem i czy jest jakaś koszulka z logiem Jb.pl i ze "street fishing POLAND" ale z przyjemnością polatałbym na rybki w takim wdzianku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
admin
Logo akcji Street Fishing Poland

4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi