ezehiel Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 To może ja zacznę. Grodzisk Mazowieckityp łowiska: staw.ryby: białoryb, szczupak, okoń.presja wędkarska bardzo duża.Zalecany zestaw: spinning lekki/średni https://www.google.pl/maps/place/Staw+Walczewskiego,+Grodzisk+Mazowiecki/@52.1016437,20.6373779,17z/data=!4m2!3m1!1s0x471948915549b45d:0x199510866e0cc03a?hl=pl-PL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 A Putka jeszcze istnieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ezehiel Opublikowano 4 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Putka istnieje jak najbardziej.Po street fishing to się nie nadaje Staw prywatny, dzierżawili chłopy z ogródków działkowych, przynajmniej do zeszłego roku.Płytko, zarośnięte... Nie bywam Wolę kwaszarnie lub do wąsowej.Muszę się wybrać na spacer od putki w górę, ktoś tam pstrąga nawet trafił, pewnie zwiał z musuł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pisarz Opublikowano 6 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 (edytowane) Wolę kwaszarnie lub do wąsowej. Na Kwaszarni byłem dwa razy i poległem. Zdecydowanie lepiej mi idzie w Natolinie . Widok pływających U -botów na ostatniej gliniance bezcenny.Wąsowej , nie kojarzę? Edytowane 6 Czerwca 2015 przez pisarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nadel Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Na Kwaszarni byłem dwa razy i poległem. Zdecydowanie lepiej mi idzie w Natolinie . Widok pływających U -botów na ostatniej gliniance bezcenny.Wąsowej , nie kojarzę?jakich u-botów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pisarz Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 jakich u-botów? W środku lata , w gorące słoneczne dni , widać na powierzchni pływające gęsiego ryby w granicach 1m. Po powierzchni potrafi pływać kilkanaście ryb.Najprawdopodobniej są to tołpygi, bo są w bardzo ciemnym kolorze prawie czarne. Widok jest niesamowity. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 urasenty Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 @pisarz mój znajomy nurkował w Natolinie,powiedział że takiego stada Tołpyg jeszcze nie widział. Ich widok naprawdę robi wrażenie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hubert77 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 To może ja zacznę. Grodzisk Mazowieckityp łowiska: staw.Czy to są stawy na tzw. "Walca".Jak mieszkałem w Grodzisku bywałem tam, ale w celach rekreacyjnych. Widziałem łowiących, ale raczej spławik lub grunt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 A te glinianki sa gdzies koło Gefco? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ezehiel Opublikowano 26 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Czy to są stawy na tzw. "Walca".Jak mieszkałem w Grodzisku bywałem tam, ale w celach rekreacyjnych. Widziałem łowiących, ale raczej spławik lub grunt.Tak, to te stawy. Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ezehiel Opublikowano 26 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 A te glinianki sa gdzies koło Gefco?Glinianki są jak jest momo przy wjeździe na A2.Kwaszarnia jest 2km w stronę Warszawy.Najlepiej jechać kierując się na wake park Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dczun Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Chłopaki gdzie w Grodzisku, okolicach jest szansa spotkania sandacza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 urasenty Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Nigdzie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dczun Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Nigdzie tak myślałem, mieszkam tu od roku i nie mogę się przestawić na te wody. Wcześniej wędkowałem głównie na odrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Chłopaki gdzie w Grodzisku, okolicach jest szansa spotkania sandacza? Najbliżej Wisła albo Sulejów. Są też na stawach hodowlanych Eko Farm w Grzegorzewicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pisarz Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 (edytowane) NigdzieTo prawda , ale jest nadzieja .Zeszłej jesieni jak chodziłem za szczupakiem i okoniem ,na gliniankach w Natolinie , trafiłem na zarybienia PZW. Na moje pytanie , o plany zarybieniowe drapieżnikiem usłyszałem, że rezygnują z zarybień szczupakiem na rzecz sandacza. Jednak to co zrobiły tegoroczne upały z tymi akwenami , nie napawa optymizmem . Edytowane 18 Października 2015 przez pisarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 To prawda , ale jest nadzieja .Zeszłej jesieni jak chodziłem za szczupakiem i okoniem ,na gliniankach w Natolinie , trafiłem na zarybienia PZW. Na moje pytanie , o plany zarybieniowe drapieżnikiem usłyszałem, że rezygnują z zarybień szczupakiem na rzecz sandacza. Jednak to co zrobiły tegoroczne upały z tymi akwenami , nie napawa optymizmem .Trupkarze i żywcarze wyłowią i zjedzą. Tylko C@R mogłoby dać szansę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 domin Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 (edytowane) Trupkarze i żywcarze wyłowią i zjedzą. Tylko C@R mogłoby dać szansę. Na Natolinie jak tylko otworzą wodę po zarybieniach to zjeżdża się chmara dziadków i nie ma gdzie kija wetknąć Edytowane 19 Października 2015 przez domin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ezehiel Opublikowano 9 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Nigdzie na kwaszarni ponoć są sandacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 urasenty Opublikowano 9 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 na kwaszarni ponoć są sandaczez Marcin dziadki z filetem już nimi zajęli. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ezehiel Opublikowano 9 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 Tylko nie z Marcin [emoji14] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kammien Opublikowano 20 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 W kwaszarni widziałem ładne okonie ale ciężko jest je złowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 grisha Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 W kwaszarni widziałem ładne okonie ale ciężko jest je złowić.Są ładne i to nie tylko na Kwaszarni jednak wydaje mi się, że Ci co je łowią raczej nie napiszą co i jak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kammien Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Wiesz niestety dalej za dużo osób oczekuje że opłata za kartę mu się zwróci. Jak wypuszczałem wymiarowe szczupaki na Walczewskiego to płakali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 inter Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 plakali bo buzi im nie dawałeś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kammien Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Dziadkom czy rybom ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ezehiel
To może ja zacznę.
Grodzisk Mazowiecki
typ łowiska: staw.
ryby: białoryb, szczupak, okoń.
presja wędkarska bardzo duża.
Zalecany zestaw: spinning lekki/średni
https://www.google.pl/maps/place/Staw+Walczewskiego,+Grodzisk+Mazowiecki/@52.1016437,20.6373779,17z/data=!4m2!3m1!1s0x471948915549b45d:0x199510866e0cc03a?hl=pl-PL
Top użytkownicy dla tego pytania
9
7
6
5
Popularne dni
18 Paź
6
22 Sty
6
23 Sty
6
21 Sty
5
Top użytkownicy dla tego pytania
kammien 9 odpowiedzi
ezehiel 7 odpowiedzi
urasenty 6 odpowiedzi
dczun 5 odpowiedzi
Popularne dni
18 Paź 2015
6 odpowiedzi
22 Sty 2016
6 odpowiedzi
23 Sty 2016
6 odpowiedzi
21 Sty 2016
5 odpowiedzi
Popularne posty
urasenty
@pisarz mój znajomy nurkował w Natolinie,powiedział że takiego stada Tołpyg jeszcze nie widział. Ich widok naprawdę robi wrażenie.
urasenty
z Marcin dziadki z filetem już nimi zajęli.
maniek1972
Ja z Tomkiem@Roten też się pewnie wprosimy, a co Na Kwaszarni są ładne ryby, tylko........przy lub w "badylach"
61 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi