Skocz do zawartości
  • 0

Grodzisk Mazowiecki

ezehiel

Pytanie

To może ja zacznę.

Grodzisk Mazowiecki

typ łowiska: staw.

ryby: białoryb, szczupak, okoń.

presja wędkarska bardzo duża.

Zalecany zestaw: spinning lekki/średni

https://www.google.pl/maps/place/Staw+Walczewskiego,+Grodzisk+Mazowiecki/@52.1016437,20.6373779,17z/data=!4m2!3m1!1s0x471948915549b45d:0x199510866e0cc03a?hl=pl-PL

• Like 1

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Putka istnieje jak najbardziej.

Po street fishing to się nie nadaje

Staw prywatny, dzierżawili chłopy z ogródków działkowych, przynajmniej do zeszłego roku.

Płytko, zarośnięte... Nie bywam

Wolę kwaszarnie lub do wąsowej.

Muszę się wybrać na spacer od putki w górę, ktoś tam pstrąga nawet trafił, pewnie zwiał z musuł.

• 0

jakich u-botów? :)

W środku lata , w gorące słoneczne dni , widać na powierzchni pływające gęsiego ryby w granicach 1m. Po powierzchni potrafi pływać kilkanaście ryb.Najprawdopodobniej są to tołpygi, bo są w bardzo ciemnym kolorze prawie czarne. Widok jest niesamowity. :o

• 0

Nigdzie

To prawda , ale jest nadzieja :) .

Zeszłej jesieni jak chodziłem za szczupakiem i okoniem ,na gliniankach w Natolinie , trafiłem na zarybienia PZW. Na moje pytanie , o plany zarybieniowe drapieżnikiem usłyszałem, że rezygnują z zarybień szczupakiem na rzecz sandacza. Jednak to co zrobiły tegoroczne upały z tymi akwenami , nie napawa optymizmem :( .

Edytowane przez pisarz

• 0

To prawda , ale jest nadzieja :) .

Zeszłej jesieni jak chodziłem za szczupakiem i okoniem ,na gliniankach w Natolinie , trafiłem na zarybienia PZW. Na moje pytanie , o plany zarybieniowe drapieżnikiem usłyszałem, że rezygnują z zarybień szczupakiem na rzecz sandacza. Jednak to co zrobiły tegoroczne upały z tymi akwenami , nie napawa optymizmem :( .

Trupkarze i żywcarze wyłowią i zjedzą. Tylko C@R mogłoby dać szansę. 

• Like 1

• 0

Trupkarze i żywcarze wyłowią i zjedzą. Tylko C@R mogłoby dać szansę. 

Na Natolinie jak tylko otworzą wodę po zarybieniach to zjeżdża się chmara dziadków i nie ma gdzie kija wetknąć :D

Edytowane przez domin