ezehiel Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 To może ja zacznę. Grodzisk Mazowieckityp łowiska: staw.ryby: białoryb, szczupak, okoń.presja wędkarska bardzo duża.Zalecany zestaw: spinning lekki/średni https://www.google.pl/maps/place/Staw+Walczewskiego,+Grodzisk+Mazowiecki/@52.1016437,20.6373779,17z/data=!4m2!3m1!1s0x471948915549b45d:0x199510866e0cc03a?hl=pl-PL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MRTNZ Opublikowano 21 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2016 Może jakieś nieformalne spotkanko SFP w Grodzisku można zaplanować? Ja chętnie wpadnę na te Wasze Kwaszarnie pogrążyć we łzach mięsiarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 grisha Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Jestem za tyle, że ja wyłącznie w roli kibica bo 2-gi rok nie mam zamiaru opłacać składek na OM 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kammien Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Pewnie że można coś pomyśleć , " aby Panie do Wiosny" . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 urasenty Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Ja też się pisze Panowie. @grisha zawsze możesz opłacić dniówkę☺ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 paawelek83 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Też bym wpadł.Co do wody i okoni to są na Kwaszarni i w Natolinie ale tak z marszu ciężko się do nich dobrać. Przypadkowy wędkarz na 99% polegnie. trzeba tą wodę rozpracować a wtedy darzy pięknymi rybami.Z tego co mi wiadomo to są Sandacze na Kwaszarni i w gliniankach Natolin ale na spinn raczej nie do złowienia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kammien Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Piękna ekipa się zbiera więc czemu nie. Jakieś spotkanko nad wodą się zrobi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maniek1972 Opublikowano 22 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2016 Ja z Tomkiem@Roten też się pewnie wprosimy, a co Na Kwaszarni są ładne ryby, tylko........przy lub w "badylach" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 paawelek83 Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Ja z Tomkiem@Roten też się pewnie wprosimy, a co Na Kwaszarni są ładne ryby, tylko........przy lub w "badylach" ile wrzucisz tyle zostawisz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kammien Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Musimy nakręcać sprzedaż przynęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rothen Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Dokładnie jak by co to my z Mańkiem piszemy się.Ja z Tomkiem@Roten też się pewnie wprosimy, a co Na Kwaszarni są ładne ryby, tylko........przy lub w "badylach" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ZedSet Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Liczę na jakąś foto relację 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MRTNZ Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 Liczę na jakąś foto relację Żeby ryby były, weźmiemy Meme żeby pstrykał, sprawdzone w boju;) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ZedSet Opublikowano 23 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2016 No tak, zapomniałem Czyli wyprawa skazana na sukces 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ezehiel Opublikowano 25 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Kwaszarnia średnio streetfishing chociaż a2 zaraz za płotem.Czekam aż z walca zrobią zalew, tylko zw mogłoby zadbać o urozmaicenie dna. Jak lód puści zapraszam także na stawy borki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 urasenty Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Marcin na walca idą już prace pełną parą☺. Ps. A gdzie te "borki"? Może być na pw. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kammien Opublikowano 25 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2016 Na Borkach próbowałem w zeszłym roku ale bez wyników , chyba 2 okonie. Coś tam pływa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 grisha Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Borki to były ciekawe lat temu kilka jak nowy właściciel nie poprzerzucał ryb ze stawu do stawu i nie dowalił karpi. Równie dobrze można spotkać się na Goliana. Tak wśród spacerowiczów to Street Fishing pełną gębą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 urasenty Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Na goliana widziałem 2 karpie po ok 5kg i kilka małych linków. Ciekawe kto je tam wpuścił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 grisha Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 Są też szczupaczki, karasie pospolite, wzdręgi oraz złote orfy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maciekd01 Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 haha, to na szczupaki z Goliana to i ja się piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kammien Opublikowano 26 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2016 To może Musuły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kammien Opublikowano 5 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2016 Jutro jadę sprawdzić wędzisko do Wąsowej . Przejeżdżałem ostatnio i odmarzło , jak coś to będę ok 10- 12 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dczun Opublikowano 22 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2016 Kwaszarnia, coraz bardziej przypomina już wysypisko śmieci, szczególnie ta druga bardziej niedostępna strona- po prostu jakaś masakra. Nie mogę zrozumieć jak tutejsze koło może mieć to w dupie przy tak małej ilości wody którą ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 domin Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Kwaszarnia, coraz bardziej przypomina już wysypisko śmieci, szczególnie ta druga bardziej niedostępna strona- po prostu jakaś masakra. Nie mogę zrozumieć jak tutejsze koło może mieć to w dupie przy tak małej ilości wody którą ma. Generalnie tutejsze koło ma wiele spraw w dupie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dczun Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Panowie, szukam miejsca do przetestowania zestawu do przepływanki z centrepinem , najchętniej jakaś mała rzeczka z nie za mocnym uciągiem. Będę łowił na białe robaki, pinkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ezehiel
To może ja zacznę.
Grodzisk Mazowiecki
typ łowiska: staw.
ryby: białoryb, szczupak, okoń.
presja wędkarska bardzo duża.
Zalecany zestaw: spinning lekki/średni
https://www.google.pl/maps/place/Staw+Walczewskiego,+Grodzisk+Mazowiecki/@52.1016437,20.6373779,17z/data=!4m2!3m1!1s0x471948915549b45d:0x199510866e0cc03a?hl=pl-PL
Top użytkownicy dla tego pytania
9
7
6
5
Popularne dni
18 Paź
6
22 Sty
6
23 Sty
6
21 Sty
5
Top użytkownicy dla tego pytania
kammien 9 odpowiedzi
ezehiel 7 odpowiedzi
urasenty 6 odpowiedzi
dczun 5 odpowiedzi
Popularne dni
18 Paź 2015
6 odpowiedzi
22 Sty 2016
6 odpowiedzi
23 Sty 2016
6 odpowiedzi
21 Sty 2016
5 odpowiedzi
Popularne posty
urasenty
@pisarz mój znajomy nurkował w Natolinie,powiedział że takiego stada Tołpyg jeszcze nie widział. Ich widok naprawdę robi wrażenie.
urasenty
z Marcin dziadki z filetem już nimi zajęli.
maniek1972
Ja z Tomkiem@Roten też się pewnie wprosimy, a co Na Kwaszarni są ładne ryby, tylko........przy lub w "badylach"
61 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi