ezehiel Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 To może ja zacznę. Grodzisk Mazowieckityp łowiska: staw.ryby: białoryb, szczupak, okoń.presja wędkarska bardzo duża.Zalecany zestaw: spinning lekki/średni https://www.google.pl/maps/place/Staw+Walczewskiego,+Grodzisk+Mazowiecki/@52.1016437,20.6373779,17z/data=!4m2!3m1!1s0x471948915549b45d:0x199510866e0cc03a?hl=pl-PL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rothen Opublikowano 24 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 (edytowane) Utrata powinna być ok .Tam pływa praktycznie każda ryba. Od białej ryby po drapieżniki. Edytowane 24 Marca 2016 przez rothen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dczun Opublikowano 26 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 W poniedziałek 28 marca planuje wyjazd na kilka godzin nad zalew zegrzyński w poszukiwaniu okonia. Łowienie z pontonu plus echo, jeśli jest ktoś chętny to zapraszam. Szczegóły na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wykrzyknik Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Sandacze na kwaszarni??? Łowiłem ta jako dzieciak, byłem nad wodą w każdej wolnej chwili ale sandacza w życiu tam nie widziałem. Za to jeszcze jak było można łowić i nie pozasypywali tych małych stawów jakie tam były piękne okonie... I wielkościowo i kolorystycznie bajka :-)Sandacze w okolicach Grodziska to Żyrardów. Tylko nie wiem czy to jeszcze OM... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzysiek C. Opublikowano 28 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2016 Jeśli chodzi o występowanie sandaczy w okolicach Żyrardowa to chodzi Ci o Hamernię czy o Zalew Żyrardowski? Oba zbiorniki to jest już Okręg Skierniewicki. Na Hamerni w zeszłym roku widziałem dwa małe martwe sandacze pływające przy brzegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość White--fish Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Panowie dostałem info od kolegi, że w parku Skarbków, w rzeczce która przez niego przepływa (Rokicińska) jest wody po kostki i duszą się tam ryby. Między innymi Szczupaki, okonie, plotki, sumiki. Ja jestem obecnie na działce i nie mam jak podjechać. Można by je wyłowić podbierakiem i przepuścić do stawów Goliana, lub Walczeskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 spincast Opublikowano 8 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia Cześć.Jest tu ktoś jeszcze z Grodziska lub okolic?PozdrawiamŁukasz ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jakub75 Opublikowano 8 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia Cześć.Jest tu ktoś jeszcze z Grodziska lub okolic?PozdrawiamŁukasz Otrębusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzysiek C. Opublikowano 8 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia Ja jestem z Grodziska Mazowieckiego. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 spincast Opublikowano 8 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia Dobrze wiedzieć że jest ktoś z okolicy ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Ro72 Opublikowano 26 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego Cześć.Jest tu ktoś jeszcze z Grodziska lub okolic?PozdrawiamŁukasz Osowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Leitho Opublikowano 30 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września (edytowane) Hejka! Ja jestem z okolic Grodziska. W tym roku wróciłem do PZW, a od sierpnia zacząłem intensywnie spinningowac na Kopalni. Moje wyniki są tam jednak kiepskie, mikro okonie i szczupak na jerka. Mialem moze cos wiekszego z opadu na spadku, ale nie wyholowalem. Powiedzcie mi czy Kwaszarnia jest latwiejsza? Jak lowic na Kopalni? Edytowane 30 Września przez Leitho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ezehiel
To może ja zacznę.
Grodzisk Mazowiecki
typ łowiska: staw.
ryby: białoryb, szczupak, okoń.
presja wędkarska bardzo duża.
Zalecany zestaw: spinning lekki/średni
https://www.google.pl/maps/place/Staw+Walczewskiego,+Grodzisk+Mazowiecki/@52.1016437,20.6373779,17z/data=!4m2!3m1!1s0x471948915549b45d:0x199510866e0cc03a?hl=pl-PL
Top użytkownicy dla tego pytania
9
7
6
5
Popularne dni
18 Paź
6
22 Sty
6
23 Sty
6
21 Sty
5
Top użytkownicy dla tego pytania
kammien 9 odpowiedzi
ezehiel 7 odpowiedzi
urasenty 6 odpowiedzi
dczun 5 odpowiedzi
Popularne dni
18 Paź 2015
6 odpowiedzi
22 Sty 2016
6 odpowiedzi
23 Sty 2016
6 odpowiedzi
21 Sty 2016
5 odpowiedzi
Popularne posty
urasenty
@pisarz mój znajomy nurkował w Natolinie,powiedział że takiego stada Tołpyg jeszcze nie widział. Ich widok naprawdę robi wrażenie.
urasenty
z Marcin dziadki z filetem już nimi zajęli.
maniek1972
Ja z Tomkiem@Roten też się pewnie wprosimy, a co Na Kwaszarni są ładne ryby, tylko........przy lub w "badylach"
61 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi