Łowienie w centrum stolicy zająłem się stosunkowo niedawno, po przeprowadzce do Warszawy. Praca zawodowa i obowiązki rodzinne nie umożliwiają mi częstych wypadów za miasto, ponadto wszechobecne korki zmuszają do poszukiwania łowisk z możliwie najlepszym i najkrótszym połączeniem komunikacyjnym. Ku mojemu zaskoczeniu okazało się, że presją spinningowa na warszawskim odcinku wcale nie jest taka duża a ładnych rybek jeszcze trochę pływa tylko trzeba znaleźć na nie sposób Moja sugestia to minimalizm sprzętowy i jak najczęstsze wypady nad wodę czyli klasyczny Street Fishing Osobiście lubię przemierzać brzegi rzeki z małym pudełkiem w kieszeni z kilkoma woblerami w klasycznych kolorach czyt. Imitacja uklejki Takim zestawem można bardzo skutecznie łowić większość naszych rzecznych przyjaciół A co Wy na to koledzy? ps. Jak dla mnie łowienie w Warsaw ma swój niepowtarzalny urok
Pytanie
spinnerman
Łowienie w centrum stolicy zająłem się stosunkowo niedawno, po przeprowadzce do Warszawy. Praca zawodowa i obowiązki rodzinne nie umożliwiają mi częstych wypadów za miasto, ponadto wszechobecne korki zmuszają do poszukiwania łowisk z możliwie najlepszym i najkrótszym połączeniem komunikacyjnym. Ku mojemu zaskoczeniu okazało się, że presją spinningowa na warszawskim odcinku wcale nie jest taka duża a ładnych rybek jeszcze trochę pływa tylko trzeba znaleźć na nie sposób

Moja sugestia to minimalizm sprzętowy i jak najczęstsze wypady nad wodę czyli klasyczny Street Fishing
Osobiście lubię przemierzać brzegi rzeki z małym pudełkiem w kieszeni z kilkoma woblerami w klasycznych kolorach czyt. Imitacja uklejki
Takim zestawem można bardzo skutecznie łowić większość naszych rzecznych przyjaciół
A co Wy na to koledzy?
ps. Jak dla mnie łowienie w Warsaw ma swój niepowtarzalny urok
Top użytkownicy dla tego pytania
104
89
65
40
Popularne dni
14 Kwi
26
15 Kwi
24
27 Lut
21
23 Paź
18
Top użytkownicy dla tego pytania
ezehiel 104 odpowiedzi
MRTNZ 89 odpowiedzi
w6i6e6 65 odpowiedzi
pisarz 40 odpowiedzi
Popularne dni
14 Kwi 2016
26 odpowiedzi
15 Kwi 2016
24 odpowiedzi
27 Lut 2017
21 odpowiedzi
23 Paź 2015
18 odpowiedzi
Popularne posty
Friko
Dzisiejszy streetfishing- wybrałem się z Blue Birdem do 1.5g połowić wzdręgi a tu taka niespodzianka:
spinnerman
Łowienie w centrum stolicy zająłem się stosunkowo niedawno, po przeprowadzce do Warszawy. Praca zawodowa i obowiązki rodzinne nie umożliwiają mi częstych wypadów za miasto, ponadto wszechobecne korki
meme174
Czasem jest taki dzień Dzień wolny, wiec jak zazwyczaj nie mając nic innego w planach umówiliśmy się z Marcinem na ryby... To już chyba jakaś tradycja... Ja miałem jeden cel - sprawdzenie nowego "cud
Opublikowane grafiki
1183 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi