Skocz do zawartości
  • 0

granvorka

Pytanie

Może nie jestem specjalistą od szczecińskiego wędkowania, zdarzyło mi się jednak coś tu złowić. W Szczecinie, nad Odrą łowią setki wędkarzy. Może jest tutaj paru z nich? Zapraszam do opisywania wielkomiejskich wypraw i do umawiania się na wspólne wypady!

pozdro B)

• Like 1

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Trzech na rybach, to już tłok ;)  ;)

Było nas trzech - ja,@mifek i @dzerwys. Tłoku nie zaobserwowałem. Bolenie miały nas w dupie, sandacze poza dwoma mifkowymi też. Mimo, że ja bez ryby to fajnie było pogadać z chłopakami. Dzięki, pozdrawiam i do następnego.

• Like 1

• 0

Urban fishing po mojemu...miejce do którego mam 5 minut spacerkiem a niewiedząc czemu zaglądam tam dość rzadko. Mam jeszcze zdjęcie dwóch orłów łowiących z filaru mostu drogowego, jakieś dobre 15m wysokości, chciałbym zobaczyć lądowanie nawet niedużej ryby.

20150621_194016.jpg

20150621_194030.jpg

20150621_194137_Pano.jpg

20150621_194203.jpg

20150621_194922.jpg

20150621_194938.jpg

20150621_194944.jpg

20150621_194956.jpg

Edytowane przez Manniek66
  • Like 1

• 0

Urban fishing po mojemu...miejce do którego mam 5 minut spacerkiem a niewiedząc czemu zaglądam tam dość rzadko. Mam jeszcze zdjęcie dwóch orłów łowiących z filaru mostu drogowego, jakieś dobre 15m wysokości, chciałbym zobaczyć lądowanie nawet niedużej ryby.

Widziałem tych asiorów ,pomyslałem o tym samym gdyby siadla mu 70dziesiona..zaraz przypłynął kfokarz? :)Stary młucił po drugiej stronie..ogolnie wszyscy narzekają-brak okonia itd ..

Igor a trotek brak u Ciebie? :P

• 0

20150621_194016.jpg

20150621_194030.jpg

20150621_194137_Pano.jpg

20150621_194203.jpg

20150621_194922.jpg

20150621_194938.jpg

20150621_194944.jpg

odra czy tez regalica przy odyncu i bryneckiej?

stre czasy sie przypominają :-)

• 0

Kiedyś z Mifkiem na moście na parnicy widzieliśmy akcje jak gościu z pod mostu, na filarze, na klęcząco łowiąc na żywca zaciął bolka. W holu i podbieraniu w/w ryby brały udział 3 osoby. Pierwszy - łowiący po krótkim holu oddał wędkę koledze, który stał nad jego głową na moście, ten z kolei z wędką powędrował na skraj mostu po czym sam musiał oddać wędkę koledze który stał już na ziemi. Tamten z wędką zszedł koło wody i podebrał rybę :/ Nigdy wcześniej nie pomyślałbym ,że takie akcje są możliwe...

• Like 1

• 0

Czy to nie przypadkiem goście z czarnej vectry na polickich blachach? Już raz im na parnicy zwróciłem uwagę że tak łowić nie wolno to zostałem zbluzgany.Kiedyś trafie gnoja jak będzie sam to inaczej pogadamy.

ps kto z nas nie łowił z podstawy filara przy zlomie? to chyba też podpada pod ten paragraf :-)

Edytowane przez Pawgas

• 0

Oj tam oj tam...przy złomie to inna bajka :D

Spróbuj wyjaśnić kontroli, że to nie element mostu. Jak się uprze to da mandat. Oczywiście trzeba by ich najpierw tam spotkać co graniczy niestety z cudem  :(

Tymczasem ja dziś dostałem od kumpla typową fotkę na wqrwienie. Przyłów szczupakowy klasycznie na złotą obrotówkę. Czas uderzyć na Ine w poszukiwaniu letniego sreberka  ;)

post-57224-0-70178200-1435000747_thumb.jpg

Edytowane przez Pawgas
  • Like 2