Skocz do zawartości
  • 0

granvorka

Pytanie

Może nie jestem specjalistą od szczecińskiego wędkowania, zdarzyło mi się jednak coś tu złowić. W Szczecinie, nad Odrą łowią setki wędkarzy. Może jest tutaj paru z nich? Zapraszam do opisywania wielkomiejskich wypraw i do umawiania się na wspólne wypady!

pozdro B)

• Like 1

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Większośći pasowała niedziela więc 11 października. Co do miejsca:

1.Parnica koło salonu reno

2.Bulwary

3.G£ębokie

4. Dziewoklicz

Co będzie najlepszym wyborem? Na początku tygodnia postatam się ogarnąć jakiś sensowny post/ogłoszenie ze wszystkimi informacjami.

• Like 1

• 0

Dziewoklicz ciekawy logistycznie bo parking pomieści sporo aut, chociaż na Głębokim na leśnym też można spokojnie zaparkować. Dziewoklicz mocno zróżnicowany, od dużej rzeki po kanał z prawie stojącą wodą. Jednak jest małe ale, nijak te łowiska mają się do głównego założenia czyli street fishing.

• 0

Jak by nie patrzeć to Street powinien być w centrum miasta. Odcinek na którym jest zabudowa miejska jest naprawdę duży. Na sandacza w październiku bym zbytnio nie liczył więc powinno być w miarę luźno. Ale nie wyklucza to faktu trafienia czegoś fajnego w tym okresie. Ja się piszę i od siebie jakieś gifty dla zwycięzcy dorzucę.

Edytowane przez arielos24

• 0

Czyli 11 października to ostateczny termin?

Mi niestety ta data nie pasuje, a chętnie wpadłbym połowić z wędkarzami, których dotychczas znam tylko z wymiany handlowej... ????

Może skoro flaga Jerkbait będzie już nad naszymi szczecińskimi wodami, to udałoby się nam zorganizować 2 daty Street Fishingu?

Pozdrawiam

• 0

11 października ja też odpadam, ważny wyjazd rodzinny, ale Panowie żadna data w 100% nie będzie odpowiadać wszystkim. Kolega organizator decyduje kiedy, a my się dostosowujemy, kto może to jest,a reszta im tylko zazdrości. Ja już to robię chyba że będzie inna data to dołączam do grona.

Pozdrawiam Maciej

• Like 2

• 0

Cały czas idzie, wracam właśnie ze Świnoujścia i dam znać jak będzie.

Co do spotkania, ostateczny termin to niedziela 11 października 2015. Miejsce spotkania nowe bulwary, dokładną lokalizację jeszcze podam. Zadbamy o to aby mozna było łowić na wodach morskich jak i pzw. Wieczorem pojawi się osobny post. Proszę o wstępną deklaracje kto ma zamiar być.

1.Manniek66 Bartek