Skocz do zawartości
  • 0

granvorka

Pytanie

Może nie jestem specjalistą od szczecińskiego wędkowania, zdarzyło mi się jednak coś tu złowić. W Szczecinie, nad Odrą łowią setki wędkarzy. Może jest tutaj paru z nich? Zapraszam do opisywania wielkomiejskich wypraw i do umawiania się na wspólne wypady!

pozdro B)

• Like 1

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

W Szczecinie nikt się nie chwali. Czyli efekty jak u mnie 0 :-)

Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka

eeeee bez przesady. ryby sa aktywne, ale jak to o tej porze występują bardzo wyspowo i w niektórych punktach mozna je lowić niemal z zegarkiem w reku. Niestety trzeba byc dość czesto nad woda lub miec dobrych znajomych z ktorymi mozna stworzyc siatke rozpoznawcza... stety / niestety w wielu miejscach ryby pojawiają sie - nie mówiac juz o braniach w zegarkową prezycja. wystarczy slizgnac się pol godziny i ... czasem nawet splawu się nie zobaczy :)

• 0

Długo szukałem ale nie znalazłem tematu, a pamiętam że taki był. Podrzućcie jakieś dobre slipy w Szczecinie. Ja znam ten na kanale w kluczu i na ciegielince- dzika plaża ale wczoraj miałem tam lekki problem z wyciągnięciem pływadła, szukam więc czegoś innego.

• 0

też niedługo sprowadzam ponton do Szczecina i trochę się rozglądałem za slipami. Czy w Siadle Dolnym chodzi o ten naprzeciwko wypożyczalni sprzętu wodnego, taki dość stromy? A gdzie można zwodować się w okolicy Gryfina? Jest tam super slip przy takim jakby nieczynnym dużym placu zabaw przy moście tylko, że jest tam zakaz wjazdu postawiony :(

• Like 1

• 0

całkiem powazny slip nawet do wodowania sporych lodzi jest miedzy dziewoklliczem a mostem drogowym. tylko nie zawsze jest to mozliwe bo czasem jest za mało wody. ale jesli masz ponton to moim zdaniem poradzisz sobie niemal zawsze... 

co do siodla to:

https://www.google.pl/maps/@53.3526817,14.5055559,123m/data=!3m1!1e3

PS> a tak w ogole to zadzwon to mnie to dam Ci jeszcze kilka spotow :)

Edytowane przez mifek