Skocz do zawartości
  • 0

granvorka

Pytanie

Może nie jestem specjalistą od szczecińskiego wędkowania, zdarzyło mi się jednak coś tu złowić. W Szczecinie, nad Odrą łowią setki wędkarzy. Może jest tutaj paru z nich? Zapraszam do opisywania wielkomiejskich wypraw i do umawiania się na wspólne wypady!

pozdro B)

• Like 1

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Zgłoś psr jeżeli chodzi o odcinek od trasy zamkowej w górę. Tam od jakiegoś czasu jest nowy komendant i na pewno sprawą się zajmie.

ehe dzwoniłem w zeszłym miesiącu w niedziele, dał mi delikatnie do zrozumienia ze jest na rybach i nie ma czasu :D:D

• 0

Szkoda, że dopiero wlazłem na forum bo myślałem o wieczornym spiningu, ale jakoś się nie zebrałem.

Następnym razem dawaj znać dzień wcześniej ! :)

Dzień wcześniej to ja nawet o wyjsciu na ryby nie myślę, ???? przy dwójce dzieci.

Wyjście popsuł dość intensywny deszcz, rzucałem trochę ponad godzinę i bez żadnego efektu. Bylem kolo mostu kolejowego na przeciwko poczty.

• 0

Słyszałem z wiarygodnego źródła o sporych okoniach i trafiających się wymiarowych sandaczach. Wygląda na to, że brania są rzadziej, lecz padają grubsze sztuki. Sam nie wiem kiedy pojadę po weryfikację...

Edytowane przez MarcinW

• 0

Jestem koledzy u rodziny i od jutra do wtorku będę próbował coś powalczyć. Jakby ktoś miał ochotę na wspólne występy to proszę na pw.

Mam 3-dniówkę pzw opłaconą. Podpowiecie do którego fragmentu są wody pzw żebym nie łowił bez zezwolenia?

Edytowane przez dreadknight

• 0

:) 

Bulwary to PZW. PZW jest od mostów na A6 do pierwszych mostów od morza tj. Trasa zamkowa i Cłowy. Poniżej tych mostów jest OIRM. Powyżej A6 SR Regalica. A no i jeśli chodzi o Parnicę,to Parnica od Zachodniej do mostu na Energetyków - PZW, potem od wspomnianego mostu (przy straży) do Regalicy - morskie.