Skocz do zawartości
  • 0

granvorka

Pytanie

Może nie jestem specjalistą od szczecińskiego wędkowania, zdarzyło mi się jednak coś tu złowić. W Szczecinie, nad Odrą łowią setki wędkarzy. Może jest tutaj paru z nich? Zapraszam do opisywania wielkomiejskich wypraw i do umawiania się na wspólne wypady!

pozdro B)

• Like 1

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Ta sama woda co pzw, wiec wydaje mi się ze lepiej dać 42 zł niż 230 zł. Do tego za 42, można na śledzie albo belony pojechać :)

Ja w tym roku odpuszczam pzw, wybieram kierunek na Ognice, Piasek, Bielinek i Siekierki. 

W zeszłym roku byłem kilka razy na łodzi i na główkach, naprawdę fajne ryby można złapać.

• Like 1

• 0

Zgadzam się z Tobą w 100%. Logiczne jest nie kupować pzw, natomiast dla zasady po prostu nie wezmę też sumowskich :) w grę wchodzą jedynie jednodniowe zezwolenia na Starą Rudnicę lub Bielinek (Regalica) i jedno nad Weltyń. Cały 2018 natomiast poświęcam na eksplorację jednego z jezior w naszym województwie. Jak będzie fajnie to w przyszłym roku też nie zamierzam z niego rezygnować :)

• 0

Zgadzam się z Tobą w 100%. Logiczne jest nie kupować pzw, natomiast dla zasady po prostu nie wezmę też sumowskich :) w grę wchodzą jedynie jednodniowe zezwolenia na Starą Rudnicę lub Bielinek (Regalica) i jedno nad Weltyń. Cały 2018 natomiast poświęcam na eksplorację jednego z jezior w naszym województwie. Jak będzie fajnie to w przyszłym roku też nie zamierzam z niego rezygnować :)

Też jestem tego zdania.

• 0

Witam wszystkich :)

czy jest ktos z Szczecina lub okolic kto lowi metoda castingowa ?

jak cos to przepraszam za zmiane tematu ;)

Jest szczecin

Są Police i inne okolice

Tylko nie wszyscy się ujawniają ;-)

Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka