Skocz do zawartości
  • 0

granvorka

Pytanie

Może nie jestem specjalistą od szczecińskiego wędkowania, zdarzyło mi się jednak coś tu złowić. W Szczecinie, nad Odrą łowią setki wędkarzy. Może jest tutaj paru z nich? Zapraszam do opisywania wielkomiejskich wypraw i do umawiania się na wspólne wypady!

pozdro B)

• Like 1

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

nie tylko Tobie :) sam mam od niego multika [emoji14] dobry chłopak jest

mam nadzieję że na pstrągi wybierzemy się w sezonie :)

Może być problem bo aktualnie żyje głównie z kleniami w głowie

Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka

• Like 1

• 0

Na piwko trzeba wyskoczyć :)) Podajcie jakiś termin a ja się dopasuję :)

W niedzielę na 99% jadę na targi do Poznania. Pociąg jest o 7.00 i przyjeżdża około 10 na miejsce. Jak ktoś chętny przegadać podróż (tematy wędkarskie) to proszę o tel na priv. zdzwonimy się na dworcu :) 

• 0

Sandacz ma okres ochronny przecież. Tylko, że tu jest ogromna furtka w przepisach (zniwelowana na wodach stojących przez zakaz spinningu), która nie zabrania spinningowania. I teraz przy kontroli każdy powie, że łowi z opadu czy dropshota okonie czy trocie xD. W sumie to chyba całkowity zakaz spinningu zimą na Odrze by to mógł załatwić. Albo jakieś ograniczenie wielkości przynęt skrupulatnie kontrolowane. Zakaz spinningu znowu uderzyłby mocno w normalnych okoniowców, więc temat chyba nie do przeskoczenia.

• Like 1

• 0

niestety można.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Taki Pan z pzw w zeszłym roku wszystko ładnie wyjaśnił że ryby nie znają granic, zapomniał dodać że kasa za składki im się już przyda od stycznia.

• 0

Z tą kasą ze składek to bym nie przesadzał, grosze takie, Panie, że szkoda gadać. Sam widziałem jak bidule ze związku chodzą po swojej siedzibie jeszcze w sweterkach z PRL-u. Nie mają w co się ubrać, a Wy z tej kasy jeszcze chcecie zarybień... Napiszmy do Jurka żeby w przyszłym roku na Pzw poszły pieniądze z WOŚPu