Skocz do zawartości
  • 0

granvorka

Pytanie

Może nie jestem specjalistą od szczecińskiego wędkowania, zdarzyło mi się jednak coś tu złowić. W Szczecinie, nad Odrą łowią setki wędkarzy. Może jest tutaj paru z nich? Zapraszam do opisywania wielkomiejskich wypraw i do umawiania się na wspólne wypady!

pozdro B)

• Like 1

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Najprościej będzie zacząć w okolicach mostów. Regalica Podjuchy, Cegielinka. Parnica Kolejowy - wody PZW lub dalej koło tzw. złomu - wody SUM. Jesienią przy moście Długim też bolki można spotkać, chociaż tam z muchówką niezłą furorę byś zrobił  :D  :D  :D

Edytowane przez Artech
  • Like 1

• 0

Trochę ludzi=nic się nie dzieje specjalnego. Pełno ludzi=biorą niewymiary

Dokładnie, ja odpuszczam w tym roku bulwary,  są miejsca ciekawsze np. z łódki gdzie nie tępi się tak ryby, potrafią nie wymiary brać do torby....  Każdej dają w beret i do auta albo gdzieś w krazaki. Po prostu tępią rybę i narzekają później że jej nie ma

• 0

Dokładnie, ja odpuszczam w tym roku bulwary, są miejsca ciekawsze np. z łódki gdzie nie tępi się tak ryby, potrafią nie wymiary brać do torby.... Każdej dają w beret i do auta albo gdzieś w krazaki. Po prostu tępią rybę i narzekają później że jej nie ma

Kolego z łódki to dopiero się naoglądasz jak wyglada exterminacja sandacza[emoji2959][emoji3525].

• Like 2

• 0

Sporo łódek  bo mają  blisko  ;) łowię  powyżej  i od kilku ładnych  dni  , sandacze ignorują  moje wysiłki  . Ale nie  tracę  nadziei  , może  jak  nieco  przymrozi  coś się  uda  złowić wartego uwagi .

• 0

Cześć coś cisza tutaj ostatnio [emoji848]

Ma ktoś może informacje jak z sandaczem ? z mostu pionierów widać sporo łódek coś się tam dzieje ?

Exterminacja sandacza i suma które gromadzą się w tym miejscu. Z łódki na Odra nr.5 obecnie tylko tam jest szansa na kontakt, ale sam wiedziales jak to wyglada[emoji2961]. To nie tylko łódki z pobliskiej przystani, niektórzy przypływają z daleka[emoji848].

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Edytowane przez gumowy