Skocz do zawartości
  • 0

granvorka

Pytanie

Może nie jestem specjalistą od szczecińskiego wędkowania, zdarzyło mi się jednak coś tu złowić. W Szczecinie, nad Odrą łowią setki wędkarzy. Może jest tutaj paru z nich? Zapraszam do opisywania wielkomiejskich wypraw i do umawiania się na wspólne wypady!

pozdro B)

• Like 1

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Nasz ziomek tak się wku..$%^&.. ił   że podpalił komuś samochód bo ktoś  ukradł mu wędki ....   nie ogarniam tego ,żeby aż tak odreagować !  szok. 

https://szczecin.se.pl/warzymice-podpalil-samochod-bo-ktos-ukradl-mu-wedki-aa-ZEP2-91vb-QJpn.html   

• Like 1

• 0

Na głębokim ktoś się w niedziele topił lód się załamał [emoji52]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Z Facebooków wyczytałem, że facet sobie chodził z dziećmi po lodzie, policja przez megafon kazała mu zejść z lodu i lód załamał się przy samym brzegu, wpadli do wody po kolana.

Ludzi na głębokim masę łowi od dobrego tygodnia, lodu podobno cieńszego niż 10 cm nie ma.

• 0

Poleci ktoś dobry podbierak teleskopowy, siatka gumowana, kształt kosza bez znaczenia. Nie interesują mnie te żyłkowe wynalazki, tak bardzo popularne w Szczecinie ;)

Spro freestyle landing net albo nowość na ten rok od rapali jetty net.

Osobiście używam sztycy gunki 240cm plus osobny kosz. Nie wedkuje w Szczecinie na codzień, ale byłem u was i tam wzialbym sztyce gunki 400cm.

Edytowane przez karpiu08

• 0

Z Facebooków wyczytałem, że facet sobie chodził z dziećmi po lodzie, policja przez megafon kazała mu zejść z lodu i lód załamał się przy samym brzegu, wpadli do wody po kolana.

Ludzi na głębokim masę łowi od dobrego tygodnia, lodu podobno cieńszego niż 10 cm nie ma.

Dokładnie tak było. A wlazł jeszcze w miejsce gdzie morsowali 2 dni wcześniej.