Skocz do zawartości
  • 0

Piotr Boruch

Pytanie

Łowienie w mieście może nie jest najbardziej urokliwe z punktu widzenia ogolnie pojętej przyrody (no chyba, że za przyrodę uznamy hordę podchmielonych angoli lub obsiskujace się parki) ale również potrafi dostarczyć wielu emocji. A wielkośc ryb naprawdę potrafi zaskoczyć. Krakowska Wisła na odcinku miejskim to sumy, sandacze, bolenie, klenie, czasem szczupak się trafi a o jaziach i okoniach nie można zapomnieć

• Like 1

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

post-52863-0-46576300-1441546166_thumb.jpeg

Wczorajsze SF na bulwarach Krakowa zrobiło wśród gapiów furorę.
Na zdjeciu Zosia, Andrzejek, Ja i rybka.
Między karmieniami, przewijaniem i zabawą z Bliźniakami skusiłem kilka kleników, jazi i wzdręg :)

EDIT:

Dodawanie zdjęć z "debilphona" to porażka ...

Dodaje troszkę lepsze:

post-52863-0-09065000-1441610850_thumb.jpg

Edytowane przez K-Pon
  • Like 11

• 0

Wczoraj jeden dobry zaciąg - na Executora za jednym zamachem wzięte od góry; Thrill9, Tomy i guma RH

Sorki za marne zdjęcie ale HP koniecznie chciał sfocić krzaczory na przeciwległym brzegu a nie mój połów

attachicon.gifm 002.JPG

Tomy Raptor 8cm w starym malowaniu :) ahh zostawiłem go nieopodal wnęki.  Ponieżej miejsca gdzie łowisz :)

• 0

Na ujsciu toru kajakowego na Kolnej, dzisiaj - kiepsko to mało powiedziane. Jeden okonek, dwa uderzenia małego bolka.

Coś nie chcą współpracować.

Swoją drogą a'propos przynęt - ktoś chetny na wspolny połów zaczepu? Jestem pewien że wynajem pontonu czy kajaka się zwróci... Sam zostawiłem tam kilka wobków.

• 0

Dzisiaj w południe taki maluszek  ;)

@remek - Janusz ... niestety szczupak nie miał wymiarów forumowych - obowiązują na forum - http://jerkbait.pl/topic/17989-zasady-umieszczania-zdj%C4%99%C4%87-na-forum-jerkbaitpl/

No właśnie czytałem to przed wstawieniem ale później obleciałem wpisy i wyszło mi, że tylko do galerii nie dajemy, a do relacji tak...

Nie ma tematu, świeży jestem na JB i mogę się mylić ;)

Edytowane przez JanuszKR

• 0

U mnie wczoraj tylko jeden okoń, jeden spad i trzy urwane gumy. Oba brania przed deszczem. Po tym jak zaczęło padać skończyła się aktywność ryb.

Edyta: O której wędkowałeś yffea? Ja byłem nad Wisłą mniej więcej od 17 do 19.

post-56372-0-46988800-1445542031_thumb.jpg

Edytowane przez coma
  • Like 1

• 0

Dziś rozpocząłem Cracovia Street Fishing 2016 wraz z moimi Dzieciaczkami. Zimowa sceneria i masa ptactwa wodnego nie odstraszyć mnie.

Wyjęte 2 kąpie na mikrojigi i potężne branie na 3ciego holowanie. Talonik wygią się do swych granic...

Autorem brania okazał się która idący na łatwiznę :(

Odleciał z moją zdobyczy, mikrojigiem i 2mb. żyłki :/