Gofer2005 Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Niestety Poznań wędkarsko jest bez doznań i to by było na tyle chyba Czasem jakiś bolek uderzy, mały klonek o szczupaku tylko można usłyszeć w przedwojennych opowieściach. PoZdRo 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kolo807 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Jano poszedł priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Borat XD Opublikowano 19 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Już nie ma wyrwy ,ani budynków medycznych,co gorsza zrobili sb tam posterunek wodnej policji i chcąc iść na ryby musiałem się wyklocac z pajacem ,bo wyleciał ze to teren prywatny i tu nie wolno łowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Karpiu95 Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Łowi ktos cos teraz w Poznaniu? Jakies jazie, okonie czy klenie? Jak tak to gdzie? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jano Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 hmmm, ciekawe czy jeszcze coś tam jeszcze w Warcie zostało dzięki działaniom ekipy Bros-brothers Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Piotr123 Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Podobno okonie troche biorą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kieroz Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Podajcie koledze dokladny namiar, zeby mogl sobie polowic normalnie poruta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Karpiu95 Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Ja łowiłem w sumie tylko przy moście św.Rocha w srodku miasta ( no i raz przy starołęce ale nic nie złowiłem). A tam na betonach zawsze jak chodziłem było trochę okoni ale wszystko drobne (najwiekszy 25cm) , jakies małe kleniki , jaziki i jeden sumek. Ale teraz po tej katastrofie ekologicznej nie wiem jak jest i nie wiem czy w ogóle opłacać kartę tu na Poznań , bo tutaj tylko studiuje i jedynym miejscem na jakim wedkowalem to tylko srodek miasta. Macie jakies doswiadczenia teraz co jak i gdzie ? Chętnie przeszedlbym się z kims doswiadczonym na tutejszych wodach na jakieś wspolne spinningowanie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Piotr123 Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Katastrofa była troche dalej. Przy moście św. Rocha jest tak jak było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Zapraszamy .... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gofer2005 Opublikowano 10 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 (edytowane) Niedziela? ok mama napisze mi usprawiedliwienie dla proboszcza będę Edytowane 10 Marca 2016 przez Gofer2005 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kieroz Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 (edytowane) No prosze jednak sie udalo bede , akurat w sobote wracam z tygodniowego pobytu na Turawie Edytowane 10 Marca 2016 przez lamiglas87 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jano Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Ja się piszę na to... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 czaro73 Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 i ja chętnie się wproszę , tzn jestem! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pmiszk1 Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 zbiorka ponizej mostu Krolowej Jadwigii ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AdasCzeski Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 oj to może 1 raz w życiu połowię "na betonach" 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 vojtas Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 chyba i ja sie pojawie na mojej ukochanej betonowej warcie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tofik Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Data jest,a jakiś program zajęć?Żeby przeżyć ten pierwszy raz na betonach potrzebuję większej zachęty........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 vojtas Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Data jest,a jakiś program zajęć?Żeby przeżyć ten pierwszy raz na betonach potrzebuję większej zachęty........... panienki beda roznosily drinki z lodem i parasolka.moze byc?............ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tofik Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Hmmmmm no nie wiem,nadal trochę mało ............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MRTNZ Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Hmmmmm no nie wiem,nadal trochę mało ............ Zawiedziony na pewno nie będziesz, gwarantuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 chlodnica Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 No prosze jednak sie udalo bede , akurat w sobote wracam z tygodniowego pobytu na Turawie no i jak Turawka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MRTNZ Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 no i jak Turawka?... to chyba będzie wiadomo w czerwcu?... A kolega się przedstawił gdzie trzeba? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 chlodnica Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 sorki,już to czynię... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 chlodnica Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 ... to chyba będzie wiadomo w czerwcu?... jeśli chodzi o spinning to z całą pewnością...ale tam są także inne ,,Białoryby,, ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MRTNZ Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 jeśli chodzi o spinning to z całą pewnością...ale tam są także inne ,,Białoryby,, ...Wątek dotyczy Poznania i street fishing, Turawa jest poza tym zbiorem. Koniec off topic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Gofer2005
Niestety Poznań wędkarsko jest bez doznań
i to by było na tyle chyba 
Czasem jakiś bolek uderzy, mały klonek o szczupaku tylko można usłyszeć w przedwojennych opowieściach.
PoZdRo
Top użytkownicy dla tego pytania
39
21
17
15
Popularne dni
8 Gru
11
26 Kwi
10
25 Lis
10
10 Mar
10
Top użytkownicy dla tego pytania
esox81 39 odpowiedzi
Karpiu95 21 odpowiedzi
Mateo90 17 odpowiedzi
AdasCzeski 15 odpowiedzi
Popularne dni
8 Gru 2019
11 odpowiedzi
26 Kwi 2020
10 odpowiedzi
25 Lis 2015
10 odpowiedzi
10 Mar 2016
10 odpowiedzi
Popularne posty
OlekD
No i się zaczęło
Dawid.K
Cześć, Troszkę na temat kleni napisałem tutaj: http://jerkbait.pl/topic/55131-pozna%C5%84skie-klenio-jazierzwarta/ post numer 4. Okoń - z roku na rok coraz mniej. Głównie osobniki do 22/23cm. Przy
Gofer2005
Niestety Poznań wędkarsko jest bez doznań i to by było na tyle chyba Czasem jakiś bolek uderzy, mały klonek o szczupaku tylko można usłyszeć w przedwojennych opowieściach. PoZdRo
Opublikowane grafiki
299 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi