Gofer2005 Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Niestety Poznań wędkarsko jest bez doznań i to by było na tyle chyba Czasem jakiś bolek uderzy, mały klonek o szczupaku tylko można usłyszeć w przedwojennych opowieściach. PoZdRo 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 esox81 Opublikowano 17 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 Powiem Ci jak to jest w praktyce kilka lat temu spiningując w Czapurach bardzo wcześnie rano zauważyłem jak chłopcy z pontonu walą prądem na Warcie zadzwoniłem na policję i psr podając dokładną i prostą lokalizację i czekałem prawie 2 godziny w krzaczorach i się nie doczekałem żenujące ale taka jest rzeczywistość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cegli Opublikowano 17 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 Domyślam się że wiele zgłoszeń może przejść bez echa, ale może przez te kilka lat coś się zmieniło i chociaż SSR by zareagowała.Zgłaszajmy każdy przypadek to może wymusimy poruszenie d... z fotela jaśnie panów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 esox81 Opublikowano 17 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 Dobrze powiedziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 esmar Opublikowano 17 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 Wracając z pracy, widzę potencjalne miejscówki warte uwagi, dzisiaj się tam wpasowałem przed 11 i po godzinie machania na drugiej główce jeden bolek 50 cm na hermesa, niby nic ale cieszy bo z przyczajki - z nasady główki z przysiadu. Jutro powtórka :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 esox81 Opublikowano 17 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 Też dziś byłem na 2 godz do południa i zero kontaktu ja łowilem siekami ale rybki nie chciały współpracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mateusztur11 Opublikowano 19 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2019 Witam, jak wygląda z głębokością na Malcie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 esox81 Opublikowano 20 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2019 Wczoraj miałem na kiju rybkę która zrobiła mi U z wędki na blanku pacyfic bay do 50 gr obstawiam sumka lub dużego sandała szkoda że nie udało się nawet zobaczyć 30 s walki i dupa guma wyskoczyła z wody jak z procy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mordeo Opublikowano 22 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 Ja byłem w piątek i tragedia, gumy, woblery, obrotówki i wahadlowki. Nawet trącenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 esox81 Opublikowano 22 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2019 Poczekajmy aż zrobi się chłodniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mateo90 Opublikowano 7 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2019 Panowie, w okolicach Poznania coś się dzieje ?W przyszłym tygodniu zaczynam urlop i gdzieś bym sobie wyskoczył.Myśle o jeziorze Debno w Steszewie, łowił ktoś tak ostatnio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 esox81 Opublikowano 7 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2019 no i jak tam chłopaki łowicie ? ja koszę sporo sandaczy na Warcie co prawda żadne potwory ale zawsze coś sie dzieje ostatnio padł u kolegi ładny szczupły taki ok 5 kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hamerhed Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 czescu mnie pojedyncze sandacze 50 - 65, wlasciwie same nocniki. Dzienne wypady najczesciej na zero. wiec szalu nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mmgg Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Czy łowicie w mieście czy poza ?Ja byłem wczoraj na jakieś 2 godziny 15-17, okolice Naramowic - niestety na zero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 esox81 Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Łowię w mieście najwięcej brań jest ok 22 do 1 w nocy ale od rana też nie jest najgorzej ostatnio miałem miłą niespodziankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 esox81 Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 W dzień najlepiej sprawdza się guma na główce 15 gr na szuranego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hamerhed Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Dobrze wiedziec. Ostatnio staralem sie uskuteczniac 5 - 10g ale jakos sie nie sprawdzalo w moim wykonaniu. Sprobuje dolozyc pare gram BTW @esox81 lowisz na betonach czy na bardziej naturalnych odcinkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 esmar Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 U mnie dziś na zero i kij do naprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mmgg Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 pewnie trzeba spróbować w nocy... czy ktoś z Was próbował z mandulą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 esox81 Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 O kurcze co to za kij? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 esmar Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Wiekowy ZEBCO Hyper Cast-L, 2,70/ 5-20g, przerobiony na casta, szkoda bo dostał nową rękojeśćdzisiaj był pierwszy raz w nowym wydaniu nad wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 esox81 Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zapytaj chłopaków z art rod napewno dadzą radę coś z tym zrobić ale szkoda kijka swoją drogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 esox81 Opublikowano 8 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2019 Jak to się stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 esox81 Opublikowano 12 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 Dziś rano poszedłem na krótki wypad nad Wartę i o to co zastałem rzeka błyszczy się i mieni kolorami w kanałku ułożona słoma i na rzece wypuszczone zapory powierzchniowe ciekawe kto tym razem i co wpuszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AdasCzeski Opublikowano 12 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2019 ale co tam...że syf w Warcie... https://epoznan.pl/news-news-100971-poznanska_policja_ma_nowego_konia_po_marchewce_dostaje_turbodoladowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mateo90 Opublikowano 25 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2019 Łapał ktoś na Warcie w okolicach Rogalinka lub Puszczykowa ?Chciałbym ostatni raz gdzieś za szczupakiem polecieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Gofer2005
Niestety Poznań wędkarsko jest bez doznań
i to by było na tyle chyba 
Czasem jakiś bolek uderzy, mały klonek o szczupaku tylko można usłyszeć w przedwojennych opowieściach.
PoZdRo
Top użytkownicy dla tego pytania
39
21
17
15
Popularne dni
8 Gru
11
26 Kwi
10
25 Lis
10
10 Mar
10
Top użytkownicy dla tego pytania
esox81 39 odpowiedzi
Karpiu95 21 odpowiedzi
Mateo90 17 odpowiedzi
AdasCzeski 15 odpowiedzi
Popularne dni
8 Gru 2019
11 odpowiedzi
26 Kwi 2020
10 odpowiedzi
25 Lis 2015
10 odpowiedzi
10 Mar 2016
10 odpowiedzi
Popularne posty
OlekD
No i się zaczęło
Dawid.K
Cześć, Troszkę na temat kleni napisałem tutaj: http://jerkbait.pl/topic/55131-pozna%C5%84skie-klenio-jazierzwarta/ post numer 4. Okoń - z roku na rok coraz mniej. Głównie osobniki do 22/23cm. Przy
Gofer2005
Niestety Poznań wędkarsko jest bez doznań i to by było na tyle chyba Czasem jakiś bolek uderzy, mały klonek o szczupaku tylko można usłyszeć w przedwojennych opowieściach. PoZdRo
Opublikowane grafiki
299 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi