Gofer2005 Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Niestety Poznań wędkarsko jest bez doznań i to by było na tyle chyba Czasem jakiś bolek uderzy, mały klonek o szczupaku tylko można usłyszeć w przedwojennych opowieściach. PoZdRo 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Luk1234 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Panowie i Panie...co prawda to nie Warta i nie Poznań ale... do kogo może należeć jezioro Kowalskie/Jeżykowo? Nie mogę znaleźć żadnych bieżącyc info.Ewentualnie co byście polecili na rekreacyjne posiedzenie z feederami i grilem? Tylko nie betony bo chce jechać z dziewczyną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 robas Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Panowie i Panie...co prawda to nie Warta i nie Poznań ale... do kogo może należeć jezioro Kowalskie/Jeżykowo? Nie mogę znaleźć żadnych bieżącyc info.Ewentualnie co byście polecili na rekreacyjne posiedzenie z feederami i grilem? Tylko nie betony bo chce jechać z dziewczyną 1min szukania http://www.rybybogucin.pl/index.php?p=1_22_Ceny-ryb-i-zezwole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Luk1234 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Po tym jak opublikowałem posta to właśnie znalazłem Łowił ktoś tam? Wieści wyczytane w necie o gospodarstwie rybackim Bogucin nie napawaja optymizmem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dawid.K Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 (edytowane) Z komercji to Różany Potok lub Dąbrówka.Wody PZW lub z dopłatą to Radzyny Duże i Pamiątkowo. I pytanie, klenie łowicie już na Warcie czy kiepsko? Ja same maluchy trafiam, które tylko "pukają" w smużaki. Edytowane 25 Kwietnia 2020 przez Dawid.K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Luk1234 Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Byłem dziś, nie mam coś szczęścia. Miały byc okonie, wpadł jeden 15 cm i szczupak ok. 60 cm na tante Kilka dni temu podobnie, na obrotowke "1" mepssa zero klenia i okonia, za to szczupak równe 70 cm. Coś nie mam szczęcia do kleni w tym roku póki co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 esox81 Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Hejka. To mój wczorajszy 2 godziny spacerku koło Czapur, rękojeść avida ok 47 cm fajna klucha 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 esox81 Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Ups mierzyłem ok 45 cm ma rękojeść avida ale i tak mega fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 esmar Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Na co się skusił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mateo90 Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Byłem dziś, nie mam coś szczęścia. Miały byc okonie, wpadł jeden 15 cm i szczupak ok. 60 cm na tante Kilka dni temu podobnie, na obrotowke "1" mepssa zero klenia i okonia, za to szczupak równe 70 cm. Coś nie mam szczęcia do kleni w tym roku póki co. a mówią, że w Warcie nie ma szczupaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 esox81 Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Ja łowilem na mepps a black fury czarna paletka w fluo kropki nr 2 parę brań było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 esox81 Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 O dziwo dorado alaska, smużaki i parę innych przynęt na 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mateo90 Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Ja dzisiaj byłem w okolicach mostu w Rogalinku na 2 h i zero ale ja głównie małymi gumkami , zero kontaktu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 esox81 Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zauważyłem że jakoś tego roku podchodzi im bardziej metal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Luk1234 Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Ja dziś pół dnia na Szachtach - cel okoń. Efekt - 3 okonie, jeden fajny w okolicach 27-28 cm i 6 szczupaczków do 40 cm.Wszystko na obrotówki "1", na gumki zero brań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mateo90 Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Ja dziś pół dnia na Szachtach - cel okoń. Efekt - 3 okonie, jeden fajny w okolicach 27-28 cm i 6 szczupaczków do 40 cm.Wszystko na obrotówki "1", na gumki zero brańGlinki Edy czy inne ?też planowałem dzisiaj podjechać ale zmieniłem zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Luk1234 Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Obłowiłem wszystkie po stronie tej co Edy, tzn te, na których można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mateo90 Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 byłem dzisiaj 1,5h i nic ale wędkarzy sporo czyli ryba jest Miejsce super, ale chyba lepiej z rana bo spokojniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mateo90 Opublikowano 1 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 Ja dziś pół dnia na Szachtach - cel okoń. Efekt - 3 okonie, jeden fajny w okolicach 27-28 cm i 6 szczupaczków do 40 cm.Wszystko na obrotówki "1", na gumki zero brańByłem wczoraj i w ostatnim miejscu kilka brań, dwa w tym jeden wyciągnięty ok 25-27 cm i jeden spadł.Wzięły na shad teeza slim 9cm na czeburaszce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Darco Opublikowano 10 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 (edytowane) Wczoraj był piękny dzień, więc chętnie spędziłem 6 godzin na Szachtach. Efekt? JEDEN okoń, wręcz okonek. Chyba wokół Poznania nie ma co liczyć na udane wędkowanie. Czapury też mnie ostatnio rozczarowały. Pozdrawiam,Darek <...> Edytowane 11 Czerwca 2020 przez Jano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mateo90 Opublikowano 11 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2020 Sprawdź starorzecza Warty Ryba jest i to duża, co nie znaczy że łatwo ją dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 esox81 Opublikowano 15 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2022 Cześć chłopaki. Jakieś efekty ? Ja na dwa wypady za kleniem złowiłem 3 szczupaczki 15 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 AdasCzeski Opublikowano 17 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 To jedzcie "na kolektorek" do Koziegłów...nie byłem w tym roku, ale przy tym stanie wody tam ryby będą...mam na myśli klenie, jazie i bolenie...brzany też tam były - jak teraz nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Flls Opublikowano 17 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2022 Byłem dwa razy w maju, 1 bolek 50tak na rozpoczęciu. "Kolektorek" i okolice to dobre łowisko ale dość tłumnie obstawiane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pozdrower Opublikowano 17 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2024 Hej, będę w najblizszych dniach w Poznaniu. Chciałbym wyskoczyć nad Wartę. Jakiej ryby warto szukać ? Klenia czy sandacza ?Nie łowiłem na Warcie 10 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Gofer2005
Niestety Poznań wędkarsko jest bez doznań
i to by było na tyle chyba 
Czasem jakiś bolek uderzy, mały klonek o szczupaku tylko można usłyszeć w przedwojennych opowieściach.
PoZdRo
Top użytkownicy dla tego pytania
39
21
17
15
Popularne dni
8 Gru
11
26 Kwi
10
25 Lis
10
10 Mar
10
Top użytkownicy dla tego pytania
esox81 39 odpowiedzi
Karpiu95 21 odpowiedzi
Mateo90 17 odpowiedzi
AdasCzeski 15 odpowiedzi
Popularne dni
8 Gru 2019
11 odpowiedzi
26 Kwi 2020
10 odpowiedzi
25 Lis 2015
10 odpowiedzi
10 Mar 2016
10 odpowiedzi
Popularne posty
OlekD
No i się zaczęło
Dawid.K
Cześć, Troszkę na temat kleni napisałem tutaj: http://jerkbait.pl/topic/55131-pozna%C5%84skie-klenio-jazierzwarta/ post numer 4. Okoń - z roku na rok coraz mniej. Głównie osobniki do 22/23cm. Przy
Gofer2005
Niestety Poznań wędkarsko jest bez doznań i to by było na tyle chyba Czasem jakiś bolek uderzy, mały klonek o szczupaku tylko można usłyszeć w przedwojennych opowieściach. PoZdRo
Opublikowane grafiki
299 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi