Skocz do zawartości
  • 0

Warta / Poznań miasto Doznań

Gofer2005

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Panowie i Panie...co prawda to nie Warta i nie Poznań ale... do kogo może należeć jezioro Kowalskie/Jeżykowo? Nie mogę znaleźć żadnych bieżącyc info.

Ewentualnie co byście polecili na rekreacyjne posiedzenie z feederami i grilem? Tylko nie betony bo chce jechać z dziewczyną :)

• 0

Panowie i Panie...co prawda to nie Warta i nie Poznań ale... do kogo może należeć jezioro Kowalskie/Jeżykowo? Nie mogę znaleźć żadnych bieżącyc info.

Ewentualnie co byście polecili na rekreacyjne posiedzenie z feederami i grilem? Tylko nie betony bo chce jechać z dziewczyną :)

1min szukania ;)   http://www.rybybogucin.pl/index.php?p=1_22_Ceny-ryb-i-zezwole

• 0

Z komercji to Różany Potok lub Dąbrówka.

Wody PZW lub z dopłatą to Radzyny Duże i Pamiątkowo.

I pytanie, klenie łowicie już na Warcie czy kiepsko? Ja same maluchy trafiam, które tylko "pukają" w smużaki.

Edytowane przez Dawid.K

• 0

Byłem dziś, nie mam coś szczęścia. Miały byc okonie, wpadł jeden 15 cm i szczupak ok. 60 cm na tante :)

Kilka dni temu podobnie, na obrotowke "1" mepssa zero klenia i okonia, za to szczupak równe 70 cm.

Coś nie mam szczęcia do kleni w tym roku póki co.

• 0

Byłem dziś, nie mam coś szczęścia. Miały byc okonie, wpadł jeden 15 cm i szczupak ok. 60 cm na tante :)

Kilka dni temu podobnie, na obrotowke "1" mepssa zero klenia i okonia, za to szczupak równe 70 cm.

Coś nie mam szczęcia do kleni w tym roku póki co.

a mówią, że w Warcie nie ma szczupaków :)

• 0

Ja dziś pół dnia na Szachtach - cel okoń. Efekt - 3 okonie, jeden fajny w okolicach 27-28 cm i 6 szczupaczków do 40 cm.

Wszystko na obrotówki "1", na gumki zero brań

Byłem wczoraj i  w ostatnim miejscu kilka brań, dwa  w tym jeden wyciągnięty ok 25-27 cm i jeden spadł.

Wzięły na shad teeza slim 9cm na czeburaszce.

• 0

Wczoraj był piękny dzień, więc chętnie spędziłem 6 godzin na Szachtach. Efekt? JEDEN okoń, wręcz okonek. Chyba wokół Poznania nie ma co liczyć na udane wędkowanie. Czapury też mnie ostatnio rozczarowały.

Pozdrawiam,

Darek

<...>

Edytowane przez Jano