Skocz do zawartości
  • 0

LUBLIN

Majkel S

Pytanie

Jeśli chodzi o Lublin, to fajnym łowiskiem jest przepływająca przez miasto Bystrzyca. Na każdym jej odcinku możemy spotkać inne ryby i miejscówki. 

Zalew Zemborzycki kwalifikuje się? Bo spokojnie da się dojechać autobusem, leży właściwie w mieście, jest zbiornikiem sztucznym, industrialnym więc moim zdaniem tak :)

okonek z Zalewu :) 

post-55569-0-02860400-1432659252_thumb.jpg

• Like 4

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Zaproszenie również tu: https://wedkarskiswiat.pl/v-jesienny-puchar-klubow-effzett-predator-cup,n,1175

Jak by któryś z kolegów się jeszcze wahał to zapisywać się i dzwonić do mnie - we wszystkim pomogę. 

Na tą chwilę mamy osiemdziesiąt kilka osób zapisanych tak więc do limitowanej setki już nie dużo. 

• Like 1

• 0

Na którym odcinku łowił zwycięzca to nie wiem, ale jak kolega chce pobawić się z małymi jaziami to radzę pospacerować po odcinku miejskim. Ja znalazłem 3 miejsca gdzie biorą podrostki do 30 cm i złowienie kilku sztuk z jednego miejsca to nie problem. Dalej szukam tych 40+, ale narazie w tym roku tylko jednego ładnego trafiłem

• 0

Na którym odcinku łowił zwycięzca to nie wiem, ale jak kolega chce pobawić się z małymi jaziami to radzę pospacerować po odcinku miejskim. Ja znalazłem 3 miejsca gdzie biorą podrostki do 30 cm i złowienie kilku sztuk z jednego miejsca to nie problem. Dalej szukam tych 40+, ale narazie w tym roku tylko jednego ładnego trafiłem

3-ci rok próbuję złowić Jazia i nie umiem. Łowiłem już przed Zalewem od Marzanny w dół, poniżej zalewu przy Romera, Nałkowskich,przy Przyjaźni tam gdzie teraz tarlisko, wzdłuż Turystycznej i przy Zawilcowej i klapa. Kleniki trafiłem dwa ale Jazia 0.

• 0

Tomek to faktycznie dziwne, że jeszcze Ci się nie udało. 

Jazia jest od cholery w całej Bystrzycy.

Próbuj, a zapewne woreczek się rozwiąże, teraz jest najlepszy czas. 

Najwyraźniej nie umiem albo mam niesamowity pech :) może złe godziny, za rzadko, nie mam pojęcia.

• 0

Przy kolegach którzy napisali powyżej mały kozak jestem, ale jakby coś odezwij się na priv to może jakoś wspomogę kolegę z mojej dawnej firmy.:) Jak nie zabraknie wytrwałości to uda się na pewno jakiegoś bystrzyckiego jaśka oszukać.

Edytowane przez qwertys5