Zauważyłem ostatnio po sezonie, że wąż doprowadzający paliwo do silnika zrobił mi się mega sztywny (widać nawet mikropęknięcia), co znacznie przeszkadza mi w manewrowaniu. Jak długo mam ten wąż przy silniku nie jestem w stanie stwierdzić, dla tego ze zakupiłem całość jako używkę.
W związku z tą sytuacją nasuwa mi się kilka pytań mianowicie:
- czy wąż jest po prostu materiałem eksploatacyjnym? ( zużył się w skutek działania warunków atmosferycznych).
- czy macie koledzy też tego typu problem?
- to moja pierwsza spalina i nie mam pojęcia czy ten wąż należy wymienić co jakiś czas?
- może po prostu to szajs nie wąż zamierzam zakupić nowy tylko pytanie jaki? (średnicy nie mierzyłem jeszcze) może ktoś porzuci temat jakiej firmy wąż zakupić by uniknąć tego typu rozczarowań.
Pytanie
Robert1111
Witam
Zauważyłem ostatnio po sezonie, że wąż doprowadzający paliwo do silnika zrobił mi się mega sztywny (widać nawet mikropęknięcia), co znacznie przeszkadza mi w manewrowaniu. Jak długo mam ten wąż przy silniku nie jestem w stanie stwierdzić, dla tego ze zakupiłem całość jako używkę.
W związku z tą sytuacją nasuwa mi się kilka pytań mianowicie:
- czy wąż jest po prostu materiałem eksploatacyjnym? ( zużył się w skutek działania warunków atmosferycznych).
- czy macie koledzy też tego typu problem?
- to moja pierwsza spalina i nie mam pojęcia czy ten wąż należy wymienić co jakiś czas?
- może po prostu to szajs nie wąż
zamierzam zakupić nowy tylko pytanie jaki? (średnicy nie mierzyłem jeszcze) może ktoś porzuci temat jakiej firmy wąż zakupić by uniknąć tego typu rozczarowań.
Z wędkarskim pozdrowieniem Robert
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi