Gumofilc Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 http://www.fotorimex.pl/product.php/5943,pl,hahnel_bezprzewo dowy_pilot_inspire_liveview_do_nikon.htm Mialem to w rekach, wyzwala z odleglosci 60m podobno, daje obrazek bezprzewodowo z live view albo z kamerki(jezeli dobrze zrozumialem). Wyzwala do 4 sztuk - cos dla multiinstrumentalistow. <_< Sa 2 problemy - zamocowanie gdzie? w momencie jak zajeci jestesmy robota wedkarska? i jak?2 - jak na razie zaporowa cena, choc mysle ze bedzie spadac - znajda sie nasladowcy. Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Fajne, tylko powinno kosztować jako gadżet max połowę tego co chcą.w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 10 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2011 Trzeba si okopac i przeczekac....poczekac na bedżinnng Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Wszystkie urządzonka które proponujecie w większości przypadków nie zdadzą egzaminu. Temat dokładnie obrabiałem. Szkoda Waszych pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 No problemy beda, glownie z zamocowaniem...na lodce mozna ekranik ustawic na lawce i po problemie (prawie).Gorzej w terenie....probowalem stawiac aparat na torbie - kiepskawo z reguly...Rozwiazaniem moze byc mini statywik, ktory bylby od razu przykrecony i gotowy do rozstawienia. Ekranik monaby sprobowac mocowac do nogi statywiku. Tez kiepsko ale widac co sie strzela... Statywik Idealnie nie bedzie, troche sie trzeba nagimnastykowac....ale rzeczywiscie jest tak jak pisza - mona to nawet do galezi oplesc...Z szybkozlaczka bylby ciekawszy... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 24 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Wszystkie urządzonka które proponujecie w większości przypadków nie zdadzą egzaminu. Temat dokładnie obrabiałem. Szkoda Waszych pieniądze. Robert, a dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Wiesz jak wygląda najczęściej oglądanie zdjęć przy świetle dzienny. Trzeba łapkami osłaniać monitor, to z małej odległości coś widać. Ja się go położy na ławce w łódce to prawie na pewno będzie widać w nim niebo a nie obraz z aparatu Tak więc bez statywu dla monitora dłuuugiej osłony i precyzyjnego ustawienia się nie obejdzie. Ja mam monitor LCD kilkanaście cm przekątna z osłoną i dałem sobie spokój. Wyglądało to jak by się instalowała ekipa filmowa. Tylko ekipy używają nadal bańki a na dodatek maja takie namiociki i w nich siedzą z monitorem. Tak więc radze sobie w terenie poeksperymentować z monitorami w aparacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 24 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Tu masz rację. Nawet bardzo dobre wyświetlacze i słońce to porażka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 24 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Spokojnie, w tym sezonie i namiocik bedzie... Jak uzywalem kompakta z obrotowym i 1.8 wyswietlaczem zdarzalo sie, ze nie bylo dobrze widac, natomiast prawie 100% ujec bylo w kadrze.Z 2 strony biorac niemal zawsze dalo sie tak ustawic ekranik, zeby bylo widac.Najlepszym sposobem, zeby nie bylo problemow jest nie robic zdjec - wyeliminuje sie wtedy bledy... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 25 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Mam lepszy pomysł http://www.youtube.com/watch?v=J9QphwlT3n8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papur Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 http://www.samsung.com/us/photography/digital-cameras/EC-ST6 00ZBPBUSz glupakow cos takiego nabylem ostatnio, w podgladzie widzisz czy miescisz sie w kadrze itd proby w domu wypadly ok zobaczymy jak bedzie nad woda,camerka juz jakis czas na rynku i cena odpowiednio spadlamam tez nikona d200 ale remot control itp troche drogie, kiedys mialem d70 a remot do niego $30 kosztowal, to byl wypaspozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi