wisnia023 Opublikowano 15 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Wędkuje lub wędkował ktoś na tej rzeczce? Jakich ryb można się na niej spodziewać? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 17 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 Raczej mały szczupak, mały kleń (od 4 lat zarybiany), sporo jaźia. Jazie trafiają się duże. To wszystko w okolicach Ciechanowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia023 Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 ale wędkujesz tam czy tylko słyszałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Mieszkam w Ciechanowie. Łowie na Łydyni, ale tylko wiosną. Latem bardzo mało wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia023 Opublikowano 18 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Spining czy na spławik? Ja też jestem z Ciechanowa, ale szczerze powiem że słabo znam tą rzeczke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Tylko spinning. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skius Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Ech Łydynia,pierwsze ryby łowiłem tam na początku lat 80.Było wszystko,masa szczupaka,okonia,miętusa,trafiały się piękne karpie!!!oczywiście uciekinierzy.Płocie po kilo bardzo często.Po zarybieniach ryba jest tylko z poziomem wody krucho.Znam ludzi którzy łowią z powodzeniem na muchę.Jeśli chcesz info to na priv,chyba rozumiesz;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi