klim Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 W walcu/mocowaniu rolki jest alu wstawka(ośka łożyska) przez którą przechodzi drut -da się to bez zniszczenia zdemontować by skrócić drut kabłąka?czy od strony drugiego mocowania możliwe wysunięcie drutu?może da się to wyważyć?Aha jeszcze mi blaszki terkotki popękały w szpulach-czy sworzeń do wyciśnięcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Podobny problem dzisiaj "wyskoczył" mojemu bratu. I co tu robić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klim Opublikowano 4 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Albo rzeźba...albo drugi-jaki rozmiar?jak bedę w serwisie to zapytam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 5 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 A czy przypadkiem kabłąk od Catany by nie spasował ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klim Opublikowano 5 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2015 (edytowane) Próbowałem...ciekawe konstrukcje-nieźle się nagłówkowali żeby nie pasowało!!! he,he... Edytowane 5 Czerwca 2015 przez klim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 7 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Próbowałem...ciekawe konstrukcje-nieźle się nagłówkowali żeby nie pasowało!!! he,he... Brat na razie wsadził kabłąk ze Sienny.Jak byś coś zamawiał to pamiętaj o mnie. Młynek to Shimano Technium 2500 FA.Sprężynę kabłąka też bym do niego potrzebował. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klim Opublikowano 9 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Myślałem o zakupie w serwisie,ale przecież tak samo pęknie-nieprzypadkowo w innych modelach są podspawane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Myślałem o zakupie w serwisie,ale przecież tak samo pęknie-nieprzypadkowo w innych modelach są podspawane... A ten jest zgrzewany? Nie wiem jak wygląda bo to brata młynek, a do niego mam 1300 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klim Opublikowano 9 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 (edytowane) Na zdj widać dwa elementy alu ośka rolki z stal? walcem w to wsunięty zagięty 90 st kwasowy drut chyba na prasie.Nowsze modele mają obspawany jak w Twin Power. Edytowane 9 Czerwca 2015 przez klim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Na zdj widać dwa elementy alu ośka rolki z stal? walcem w to wsunięty zagięty 90 st kwasowy drut chyba na prasie.Nowsze modele mają obspawany jak w Twin Power. Więc trzeba go pospawać nierdzewką. Będzie jak oryginal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi