daro_d Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Witam, zwracam się z pytaniem do użytkowników Slammera, czy pasuje on do uchwytu jakiegoś spina produkowanego seryjnie mam na myśli Team Dragon, Shogun Mistrala, itp.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garowy Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro_d Opublikowano 16 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Ja mam wielkość 360, niewiele różni się wielkością od 260. Pytam bo chce zakupić kija a pod moje dotychczasowe kongery i mikado nie da rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwena1977 Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Każdy chrust który ma zamontowanu uchwyt Fuji zmieści Slammera bez problemu.Team Dragony mają właśnie chyba Fuji.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garowy Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 W Fuji DSP 18 i 20 wchodzi bez problemu. Są to moim zdaniem właściwe rozmiary uchywtów dla kijów które są właściwe dla Penna Slammera 360 [ biorąc pod uwagę moc i zastosowanie zestawu tj. kija i kołowrotka ]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Tak jak pisze Friko, w Fuji DPS 18 i 20 (takie uchwyty sa stosowane do kijow sredniej i wiekszej mocy a wiec odpowiednie do sparowania z e Slammerem 360) wchodzi bez problemu.Inne wypada sprawdzac organoleptycznie, skoro sa glosy ze sa problemy.. Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skius Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Do wild rivera St.croix 260 wchodzi ale na sile,moze zniszczyc uchwyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi