kamildarbanski Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Witam. Jako ze stalem sie posiadaczem zielonego kongerka tango 2,75 m 1-10 gram. mam pytanie do osob znajacych ten kijek. Jakim ciezarem komfortowo mozna w gornym zakresie polowic na glowki jig. Dopiero zaczynam okoniowanie delikatnym sprzetem i po prostu musze zakupic troche glowek. Czy te 10 gram to juz maksymalna granica ciezaru na ktora mozna sobie pozwolic czy mozna troszke przeciazyc?.. Dziekuje pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Przy dziesięciu gramach to będzie klękał nawet na stojącej wodzie.Komfort to będziesz miał pomiędzy 3 - 7gr + skromna gumka lub piórka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 29 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 tak tez myslalem ze moze tak byc dziekuje wobec tego kolego za twoja wypowiedz. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Ja miałem z kolei czarnego w tej długości i moim zdaniem dawał radę tak 7-8 gr i kopytko 2,5 ". Na wodzie stojącej oczywiście . Szczytóweczka dosyć miękka , ale dolnik to mocarny był ... Fajny kijaszek , dużo rybek wyjął . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal7709 Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Witam też mam czarnego Kongerka w tej długości i nie wiem jaka jest różnica miedzy nim, a zielonym ,ale mój ogarnia miedzy 3- a 7 gr .Dyszka z gumisiem trochę słabo już to wygląda,pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekM Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Mam zielone tango i najwięcej co zakładałem to 7gr oliwka przy bocznym troku ,czarne tango też mam ale 2.4 te można delikatnie przeciażyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 29 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 niestety jednak dla mnie za slaby bedzie wiec idzie do ludzi pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Boruch Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 I bląd bo to świetny kij do główki tak do 5gr można poznać magię okoniowych łowów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 I bląd bo to świetny kij do główki tak do 5gr można poznać magię okoniowych łowów I to duży błąd,bo zielona seria była najbardziej udana.Pocieszające jest to,że nie stracisz dużo (seria trzyma cenę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Witam. Jako ze stalem sie posiadaczem zielonego kongerka tango 2,75 m 1-10 gram. mam pytanie do osob znajacych ten kijek. Jakim ciezarem komfortowo mozna w gornym zakresie polowic na glowki jig. Dopiero zaczynam okoniowanie delikatnym sprzetem i po prostu musze zakupic troche glowek. Czy te 10 gram to juz maksymalna granica ciezaru na ktora mozna sobie pozwolic czy mozna troszke przeciazyc?.. Dziekuje pozdrawiam niestety jednak dla mnie za slaby bedzie wiec idzie do ludzi pozdrawiam. I tego wszystkiego dowiedziałeś się na forum w całe 46 minut,nawet nie musiałeś testować, nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_moto Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Witam, Kamil posiadam taki kijek z 6 lat może więcej, od 2g-do 7g to poezja ale 10g zaczyna klękać ( przegięcie totalne ) Jest to kijek który wiele wybacza na okonki nadaje się w 100 % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osin Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Mam czarną, jak dla mnie to tylko do troka, za wolna, za długa, słabo zbalansowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi