EMMS Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Jeśli ktoś ma dobrze rozpracowane miejscówki w St Ance, zwłaszcza pod kątem jesiennych ryb, dajcie znać Chętnie przygarnę takie informacje (najlepiej z oznaczeniem na mapie) i dodatkowo mogę kilka innych szkierowych rejonów opisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 hej, a w które rejony Św Anny jedziesz? my w tym roku tydzień pływaliśmy w okolicach wyspy kallso - służę pomocą, jeśli ta część archipelagu Cię interesuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radanet Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Tak kolego sprecyzuj pytanie. Chętnie pomogę jak powiesz w który region się wybierasz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 31 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 W zasadzie, św. Anna to raczej będzie odskocznia - taka wycieczka łodzią w nowe dla mnie miejsce, całego tygodnia tam nie będę, raczej 1-2 dni. Zasięg łodzi szacuję na okolicę samego St. Anna i wysp Finno i Morko. Mam nadzieję, że już dostatecznie doprecyzowałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi