dziubas123 Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Witam kolegów poszukuję informacji o echo wspomnianym w temacie Garmin echoMAP 92sv cena atrakcyjna ale opinii mało:) super by było jak ktoś by mógł porównać je z podobnymi modelami humminbird-a i lowrenc-abo np. od 998 jest sporo tańsza jak już ktoś z kolegów popływa to też chętnie zobaczę jakieś zrzuty ekranu ciekawi mnie jak to echo wypada na tle wspomnianych wyżej producentów bo cena jednak znacznie niższa (5500zł)i przede wszystkim jak z jakością i urządzenia i odwzorowania dna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Na stronie wszystko jest opisan, łącznie ze stożkami itp. Ale fakt, że sprzedawca powinien to wiedzieć. Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Gt40 szerokie stożki, gt-41 wąskie stożki Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maweric Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Dzięki czyli tak w Lowrance, tak myślałem wręcz wiedziałem, ale chcialem by potwierdził to sprzedawca lub Garmin .Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 (edytowane) Decyzja zapadła. Wkrótce Garmin zastapi HDS-a 5 2 gen.Tylko którego kupić? 7 cali czy 9? Echo będzie w zestawie przenośnym. Aku 2 x 9 ah. Większe bierze 11W a mniejsze 7.Czy wystarczy prądu na cały dzień? Edytowane 20 Czerwca 2015 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 golenia Opublikowano 19 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 (edytowane) Hejka! Mam 70dv. Jeżeli chcesz echo w zestawie przenośnym,to do covera wejdzie maksymalnie ekran 7 cali. przynajmniej nie znalazłem większych. Mam aku 2x7, wytrzymuje 2-3 dni pływania. pozdrawiam Edytowane 19 Czerwca 2015 przez golenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zdecydowałem się na 71SV. Zadecydowała poręczność i dużo mniejszy pobór prądu. Kupuję na początku tygodnia.Jako że nie miałem jeszcze urządzeń Garmina a kilka map z rozszerzeniem .img już czeka mam pytanie.Jak je wgrać? I czy są dostępne mapy polskich jezior? O MaxiMapie wiem.Czy urządzenie bedzie mogło tez słuzyć jako navi śródlądowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Melanzyk Opublikowano 20 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Z tego co mi sie wydaje na karcie pamięci robisz katalog Garmin i tam wrzucasz plik img. Mogę się mylić, ale tak robiłem, żeby Garmin Homeport odczytał mi mapę na kompie więc myślę, że powinno to zadziałać. PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzymusS Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 (edytowane) Andrzej, pogadaj z @jbk, Jarek uzywa 92sv i wgrywal mapy. Ja planuje 91sv- wiekszy ekran ulatwi korzystanie:)Myslalem jeszcze na humminbird 999, ale wydaje się że garmin oferuje więcej za mniejsze $ Edytowane 21 Czerwca 2015 przez SzymusS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jbk Opublikowano 21 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Wystarczy do katalogu "garmin " wkleić mapy. Może być ich kilka , muszą się tylko różnić nazwami. W Garminie jest tylko jeden slot na karty więc warto użyć o sporo większej pojemności aby móc zgrywać trasy jeśli w planach jest utworzenie mapy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MIGOTKA Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Macie może namiar na tanie źródełko?Też bym sie zaopatrzył w 91sv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maweric Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 poszedł prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MIGOTKA Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Dziękuje za propozycję jakie otrzymałem na pw ale są nie do przyjęcia. W norge garmina 91/92sv mozna kupic za 3700 zł. Szukam taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Z przetwornikiem GT 40??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MIGOTKA Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 z gt40 jest za 4500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Uroki życia w Polsce. Przeciętnie zarabiamy 1/5 tego co oni a echa u nich tańsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Moja 71SV juz uruchomiona. Fajna zabawka. Tylko jak do cholery umocować ten wielki przetwornik do sztycy??? Jarek - pomóż. A mogłem podpatrzeć w Szwecji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzymusS Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 91sv tez juz uruchomiona. Na razie zabawa z ustawieniami najczęściej używanych ekranow i podstawowymi funkcjami. Map jeszcze nie wgrywalem bo musze zamówić karte. 9" robi wrażenie:) Przejscie z lowrance 5x pro na 91sv, to jak przesiadka z furmanki do bmw;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jbk Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Mocowanie do sztycy to nic wyszukanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 71Sv już w ubranku. Mapki już wgrane. Na jednym ze zdjęć Gamleby Sztyca tez delikatnie przerobiona. Dodatkowy otwór i rurka wzmacniająca. Owinięta powertape aby się nie obracała tak mocno..Wie ktoś może jak zrobić cieniowanie mapy batymetrycznej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Mocowanie do sztycy to nic wyszukanego DSC_0299-768x1366.JPG DSC_0301-600x1067.JPGMam pytanie. W moim przetworniku kabel wychodzący z niego idzie mocno pod kątem. U ciebie równolegle do sztycy. Można go tak ustawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jbk Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Aby przyjrzeć się strukturze otaczającego dna używam widoku 3D. Łatwiej można wytypować ciekawe fragmenty dna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Jak próbuję to włączyć to wraca mnie na moją pozycję GPS do Polski. A tam ląd... . A co z tym kablem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jbk Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 Z kablem nie wiem bo nie widzę o co chodzi.A funkcja 3D działa tylko jak jest się w zasięgu pokrycia mapy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 25 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2015 U Ciebie: U mnie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jbk Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Już wiem dlaczego GT 40 jest tańszy - kabel źle wyprowadzili :-) Wykorzystaj dodatkowe otwory na przetworniku jeśli są do dociśnięcia przewodu w ten sposób jak na zdjęciu. Nie będzie odstawał - mniejsza możliwość wyrwania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
dziubas123
Witam kolegów poszukuję informacji o echo wspomnianym w temacie Garmin echoMAP 92sv
cena atrakcyjna ale opinii mało:) super by było jak ktoś by mógł porównać je z podobnymi modelami humminbird-a i lowrenc-a
bo np. od 998 jest sporo tańsza
jak już ktoś z kolegów popływa to też chętnie zobaczę jakieś zrzuty ekranu
ciekawi mnie jak to echo wypada na tle wspomnianych wyżej producentów bo cena jednak znacznie niższa (5500zł)
i przede wszystkim jak z jakością i urządzenia i odwzorowania dna
Top użytkownicy dla tego pytania
232
140
122
97
Popularne dni
8 Lut
21
15 Maj
21
19 Kwi
17
7 Maj
17
Top użytkownicy dla tego pytania
godski 232 odpowiedzi
psulek 140 odpowiedzi
Koza11 122 odpowiedzi
siarq 97 odpowiedzi
Popularne dni
8 Lut 2016
21 odpowiedzi
15 Maj 2020
21 odpowiedzi
19 Kwi 2016
17 odpowiedzi
7 Maj 2017
17 odpowiedzi
Popularne posty
maweric
@roberto77 - Jeśli nie wiesz , nie jesteś pewien , to po co zaśmiecasz kolejny wątek swoimi postami.
godski
Pierwszy!!!! Program do batymetrii do ściągnięcia darmo . W niedzielę zaczynam mapki tłuc na pobliskiej żwirowni. http://www.garmin.com/support/software/marine.html?utm_source=garmin_us&utm
godski
Ciekawsze screeny z ostatniego wyjazdu. Niektóre banany ożyły
Opublikowane grafiki
1831 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi