dziubas123 Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Witam kolegów poszukuję informacji o echo wspomnianym w temacie Garmin echoMAP 92sv cena atrakcyjna ale opinii mało:) super by było jak ktoś by mógł porównać je z podobnymi modelami humminbird-a i lowrenc-abo np. od 998 jest sporo tańsza jak już ktoś z kolegów popływa to też chętnie zobaczę jakieś zrzuty ekranu ciekawi mnie jak to echo wypada na tle wspomnianych wyżej producentów bo cena jednak znacznie niższa (5500zł)i przede wszystkim jak z jakością i urządzenia i odwzorowania dna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hasior Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Znacie może rynkową torbę którą pomieści 91sv ? trochę mnie męczy ciągłe odczepianie ekranu od uchytu i wożenie oddzielnie.szukam jakiegoś echo packa dużego,niestety nie mam czasu przerabiac pudeł wszelakich,chciałbym gotowca.Może ktoś zna coś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 http://jerkbait.pl/topic/59715-cover-do-echa-7-i-9-cali/?hl=cover Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hasior Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 http://jerkbait.pl/topic/59715-cover-do-echa-7-i-9-cali/?hl=coverdzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gruby9090 Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Witam Panowie mam problem kupiłem echosondę Garmin Echomap 70dv z mapami Polski gdy uruchamiam echo z kartą micro sd z mapami nie chce mi sie włączyć a gdy wyciągne kartę działa wszystko czy ktoś by mi pomógł z tymi mapami ??? Proszę o pomoc i radę pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lucas Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Denerwuje mnie trochę to, że jak wejdę na ręczne ustawienia, wyłączę i włączę echo to przechodzi samo na automatyczne. Da się to jakoś obejść? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gruby9090 Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 Witam koledzy mam prośbę kto ma echosonde garmin echomap 70dv z mapami ?? Mam pliki z mapami ale coś mi nie działa proszę o priva kto mi napisze jakie ma pliki na karce micro sd moze cos zle robie albo jakiegoś pliku mi brakuje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jac72 Opublikowano 19 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2016 Witam koledzy mam prośbę kto ma echosonde garmin echomap 70dv z mapami ?? Mam pliki z mapami ale coś mi nie działa proszę o priva kto mi napisze jakie ma pliki na karce micro sd moze cos zle robie albo jakiegoś pliku mi brakuje Pozdrawiam Musisz utworzyć folder o nazwie Garmin na karcie sd w wrzucić tam jeden obraz mapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sucks_one Opublikowano 20 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 ... a obraz mapy musi się nazywać gmapsup.img Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jac72 Opublikowano 20 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2016 Jak dobrze pamiętam to tak nazywa się ten plik. Jak wrócę z pracy to sprawdzę dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gruby9090 Opublikowano 22 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 No to lipa robiłem to 40x razy i to samo cały czas czyli tylko jakieś 2 jeziora rozmazane sniadrwy i coś tam.... nie wiem o co chodzi a możesz mi swoj plik podesłać cały taki jak masz na karcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sucks_one Opublikowano 23 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 Gdzieś wcześniej był link do topo. Ściągnij i wrzuć na urządzenie i musi działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karbusd Opublikowano 23 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 A dokładnie... Mapa....proszę bardzo. http://www.fox-boats.com/mapa-garmin.rar Plik należy pobrać, rozpakować programem np WINRAR,folder Garmin należy wgrać bezpośrednio na kartę pamięci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 saw Opublikowano 24 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Mam pytanie, w jaki sposób ustawić widok podziału okna żeby uzyskać następujący widok: z lewej down view a z prawej sonar boczny ale widok skanowania tylko prawej strony łodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nodi Opublikowano 11 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 6 czerwca wyszłą nowa aktualizacjahttp://www8.garmin.com/support/ch.jsp?product=010-01392-00 Change History echoMAP 71sv/72sv/73dv/73sv/74dv/74sv/75sv/91sv/92sv/93sv/94sv/95sv software version 3.60as of June 6, 2016 Changes made from version 3.40 to 3.60:Quickdraw recording improvements.Various Bug Fixes and improvements. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karbusd Opublikowano 11 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Wiecie co poprawia aktualizacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 11 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 Mam pytanie, w jaki sposób ustawić widok podziału okna żeby uzyskać następujący widok: z lewej down view a z prawej sonar boczny ale widok skanowania tylko prawej strony łodzi?Dodajesz nowa kombinację i dzielisz ekran na pół. Wchodzisz w menu sonaru bocznego i tam w ustawieniach masz wybór strony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 11 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 W wersji 3.60 na echo 92SV Chirp jest więcej zmian: echoMAP CHIRP 92sv/93sv/94sv/95sv software version 3.60as of June 6, 2016 Changes made from version 3.40 to 3.60:Added Fusion Radio support.Added Fusion support for DAB, Android Audio, and Firmware Updates.Added Sailing and Race Sailing features.Added support for NMEA 2000 device names.Fixed support for filling up all tanks at once.Quickdraw recording improvements.Various Bug Fixes and improvements. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karbusd Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Gdzie i jak można dokonać tej aktualizacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 Na stronie Garmina.http://www8.garmin.com/support/software/marine.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fefko Opublikowano 17 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Prosze o informacje kontaktowe na priv, gdzie moge dostac 71sv w atrakcyjnej cenie. Dzieki z gory! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Informacja dla ciekawskich. Pływałem 2 i pół dnia z echem 92SV Chirp. Prawie 30 godzin pływania. 75 km przepłynięte. Podświetlenie 80-100%Akumulator 18 Ah pod koniec testu miał 11,9 V pod obciażeniem czyli pewnie jeszcze ze jeden-dwa dni bym popływał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ramzes102 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Godski podpowiedz jak najlepiej ustawić tą echosondę. Pływam na razie na ustawieniach domyślnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lopez77m Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Witam.Czy jak zaktualizuje 71 sv do wersji 3.60 to będzie nadal czytał mapy Topo polska z linku ? Mapa....proszę bardzo. http://www.fox-boats.com/mapa-garmin.rar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ramzes102 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Jeśli byłby ktoś zainteresowany to mogę zamienić przetwornik GT52HW-TM na GT40-TM lub GT41-TM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
dziubas123
Witam kolegów poszukuję informacji o echo wspomnianym w temacie Garmin echoMAP 92sv
cena atrakcyjna ale opinii mało:) super by było jak ktoś by mógł porównać je z podobnymi modelami humminbird-a i lowrenc-a
bo np. od 998 jest sporo tańsza
jak już ktoś z kolegów popływa to też chętnie zobaczę jakieś zrzuty ekranu
ciekawi mnie jak to echo wypada na tle wspomnianych wyżej producentów bo cena jednak znacznie niższa (5500zł)
i przede wszystkim jak z jakością i urządzenia i odwzorowania dna
Top użytkownicy dla tego pytania
232
140
122
97
Popularne dni
8 Lut
21
15 Maj
21
19 Kwi
17
7 Maj
17
Top użytkownicy dla tego pytania
godski 232 odpowiedzi
psulek 140 odpowiedzi
Koza11 122 odpowiedzi
siarq 97 odpowiedzi
Popularne dni
8 Lut 2016
21 odpowiedzi
15 Maj 2020
21 odpowiedzi
19 Kwi 2016
17 odpowiedzi
7 Maj 2017
17 odpowiedzi
Popularne posty
maweric
@roberto77 - Jeśli nie wiesz , nie jesteś pewien , to po co zaśmiecasz kolejny wątek swoimi postami.
godski
Pierwszy!!!! Program do batymetrii do ściągnięcia darmo . W niedzielę zaczynam mapki tłuc na pobliskiej żwirowni. http://www.garmin.com/support/software/marine.html?utm_source=garmin_us&utm
godski
Ciekawsze screeny z ostatniego wyjazdu. Niektóre banany ożyły
Opublikowane grafiki
1831 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi