dziubas123 Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Witam kolegów poszukuję informacji o echo wspomnianym w temacie Garmin echoMAP 92sv cena atrakcyjna ale opinii mało:) super by było jak ktoś by mógł porównać je z podobnymi modelami humminbird-a i lowrenc-abo np. od 998 jest sporo tańsza jak już ktoś z kolegów popływa to też chętnie zobaczę jakieś zrzuty ekranu ciekawi mnie jak to echo wypada na tle wspomnianych wyżej producentów bo cena jednak znacznie niższa (5500zł)i przede wszystkim jak z jakością i urządzenia i odwzorowania dna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomasxt Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 A to nie jest czasem cena bez przetwornika ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Fakt w opisie słowa nie ma, że jest tam przetwornik w komplecie. Przynajmniej pod podanym linkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tupas Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 no tak, to fakt "Garmin's echoMap 73sv Sonar/GPS Combo with LakeVü HD comes with DownVü and SideVü scanning sonar" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tupas Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 ;-) tak wyczytałem że ponoć wszystko powinno być ok lecz jednak wolałem się upewnić, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomasxt Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Jak się nie mylę, na ogół piszą - with transducer np. gt-40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 michcio Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Po kliknięciu w Q&A ( questions and answers) macie wszelkie odpowiedzi.Garmin sugeruje, że jest to komplet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 5 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Ja bym wysłał zapytanie do sklepu bo to wszystko jest niejednoznaczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 roberto77 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 (edytowane) To echo jest bez chirp i z innym przetwornikiem coś jak gt 40 ale tez niejasno napisane .W bass pro też mają taki model Edytowane 7 Stycznia 2017 przez roberto77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tupas Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Napisałem @ do Cabelasa z zapytaniem odnośnie przetwornika, z tego co udało się wygooglować nowa wersja z chrip jest z przetwornikiem GT-52 a poprzednik z gt-40. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Napisałem @ do Cabelasa z zapytaniem odnośnie przetwornika, z tego co udało się wygooglować nowa wersja z chrip jest z przetwornikiem GT-52 a poprzednik z gt-40.GT40 obsługuje chirp w SI/DI. http://support.garmin.com/search/shopResults.faces?site=Shop&filter=0&client=garmin_pl_fe&contentType=Shop&pageLang=pl-PL&q=gt-40&proxystylesheet=garmin_pl_fe&output=xml_no_dtd&sort=date%3AD%3AL%3Ad1&entqr=3&oe=UTF-8&ie=UTF-8&ud=1&site=Shop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 roberto77 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Z tego co obserwuję to 71 i 73 to prawie te same urządzenia ,jakieś mapy dodali i chyba obsługę panoptixa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tupas Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 To echo jest bez chirp i z innym przetwornikiem coś jak gt 40 ale tez niejasno napisane .W bass pro też mają taki model Thank you for contacting Cabela's. The Garmin® echoMAP™ 73sv Sonar/GPS Combo with LakeVü™ HD, item IK-025832, comes with the CV40-TM (Transom Mount) transducer. Please let us know if you have any other questions. Jest tak jak napisałeś :-) więc chyba kiszka koledzy nic nie mogę znaleźć na temat tego przetwornika :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 myszkin Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 (edytowane) w szwecji mozna kupic z przetwornikiem ale sv71 za 2250zl.http://www.olssonsfiske.se/outlet/elektronik/garmin-echomap-71sv-gt40-givare Edytowane 10 Stycznia 2017 przez myszkin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 w szwecji mozna kupic z przetwornikiem ale sv71 za 2250zl.http://www.olssonsfiske.se/outlet/elektronik/garmin-echomap-71sv-gt40-givareBrać nie pytać o nic w tej cenie. Ciekawe czy gwarancja obowiązuje w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tupas Opublikowano 11 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 (edytowane) Jeśli się ma kogoś kto to przywiezie to tak, brak wysyłki do krajów takich jak Polska do tego cena wyjdzie bliżej 2400, jednak dalej warto. Szkoda ze nie ma opcji quickdraw contours, pewnie kiszka będzie z mapami. Edytowane 11 Stycznia 2017 przez Tupas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 11 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Jak to nie ma??? Miałem 71sv i wydaje mi się że jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tupas Opublikowano 11 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Może się nie znam po prostu sugeruję się tym co jest napisane na stronie garmina klikając w urządzenie echomap 71 sv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 symbio Opublikowano 11 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 71sv po aktualizacji softu miał możliwość robienia map Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 11 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 71sv po aktualizacji softu miał możliwość robienia mapPotwierdzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin Ostróda Opublikowano 12 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Panowie jak jest różnica międzyGarmin Chirp 92svaGarmin Chirp 94sv Dziękuję za podpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 roberto77 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Ja pewien nie jestem ale chyba jedyną różnicą są wgrane mapy przybrzeżnych okolic usa w 94 a w 92 chyba mapa bazowa .Jednak z czym to się wiąże nie odpowiem .Czy różnią się przetwornikami też nie wiem ale w serii 9 echomap chyba przetwornik można kupić osobno a echo osobno . Nie wiem też czy sprowadzone z usa będą mialy gps działający i język polski . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maweric Opublikowano 12 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 @roberto77 - Jeśli nie wiesz , nie jesteś pewien , to po co zaśmiecasz kolejny wątek swoimi postami. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 roberto77 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 To wobec tego opuszczam grono saute Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fefko Opublikowano 12 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 (edytowane) Panowie mam pytanko odnośnie zapisanej mapy w quickdraw contours. Część mapki stworzyłem przed świętami, kiedy poziom wody był podniesiony o dobre 1,5 m. Jaka funkcja odpowiedzialna jest za skorygowanie bieżących wahań lustra wody do odczytu glębokości z zapisanej mapy. No i oprócz odczytu mapy w grę wchodzi także dalsze tworzenie mapy - czy na to jest jakaś inna funkcja do ustawienia poziomu wody podczas włączonego zapisu QDC? Dopisuję że mam 72sv Edytowane 12 Stycznia 2017 przez fefko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 12 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Tak. Można zmienić poziom wody zarówno przy odczycie jak i zapisie. Oddzielnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
dziubas123
Witam kolegów poszukuję informacji o echo wspomnianym w temacie Garmin echoMAP 92sv
cena atrakcyjna ale opinii mało:) super by było jak ktoś by mógł porównać je z podobnymi modelami humminbird-a i lowrenc-a
bo np. od 998 jest sporo tańsza
jak już ktoś z kolegów popływa to też chętnie zobaczę jakieś zrzuty ekranu
ciekawi mnie jak to echo wypada na tle wspomnianych wyżej producentów bo cena jednak znacznie niższa (5500zł)
i przede wszystkim jak z jakością i urządzenia i odwzorowania dna
Top użytkownicy dla tego pytania
232
140
122
97
Popularne dni
8 Lut
21
15 Maj
21
19 Kwi
17
7 Maj
17
Top użytkownicy dla tego pytania
godski 232 odpowiedzi
psulek 140 odpowiedzi
Koza11 122 odpowiedzi
siarq 97 odpowiedzi
Popularne dni
8 Lut 2016
21 odpowiedzi
15 Maj 2020
21 odpowiedzi
19 Kwi 2016
17 odpowiedzi
7 Maj 2017
17 odpowiedzi
Popularne posty
maweric
@roberto77 - Jeśli nie wiesz , nie jesteś pewien , to po co zaśmiecasz kolejny wątek swoimi postami.
godski
Pierwszy!!!! Program do batymetrii do ściągnięcia darmo . W niedzielę zaczynam mapki tłuc na pobliskiej żwirowni. http://www.garmin.com/support/software/marine.html?utm_source=garmin_us&utm
godski
Ciekawsze screeny z ostatniego wyjazdu. Niektóre banany ożyły
Opublikowane grafiki
1831 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi