dziubas123 Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Witam kolegów poszukuję informacji o echo wspomnianym w temacie Garmin echoMAP 92sv cena atrakcyjna ale opinii mało:) super by było jak ktoś by mógł porównać je z podobnymi modelami humminbird-a i lowrenc-abo np. od 998 jest sporo tańsza jak już ktoś z kolegów popływa to też chętnie zobaczę jakieś zrzuty ekranu ciekawi mnie jak to echo wypada na tle wspomnianych wyżej producentów bo cena jednak znacznie niższa (5500zł)i przede wszystkim jak z jakością i urządzenia i odwzorowania dna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 31 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 To raczej jakiś faceliftingowi, bo ja żadnych plusów nie widzę. Wysłane z mojego ONE A2003 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 31 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 A nie, fifirifi będzie. Wysłane z mojego ONE A2003 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 siarq Opublikowano 31 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 nie wiem , nie jest fanem ech garmina. dostalem na maila jakas ulotke i z ciekawosci wkleilem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pingvinas Opublikowano 4 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Nowość,jest ekran dotykowy.https://buy.garmin.com/pl-PL/PL/p/592981/pn/010-01900-00# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pingvinas Opublikowano 4 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Nowy Garmin STRIKER Plus 9SV z tworzeniem własnych map. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PawelMAT Opublikowano 11 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2017 no ja pływałem łodka po całych mazurach i z Zegrza na mazury, dlatego wygląda jak wygląda ale spora częśc mazur pokryta..... pzdrDziś dorzucam 6MB swiezych danych na Quick Draw community : Zalew Zegrzynski, Narew, Zwirownia Brzoze i okolice i ujscie Bugu po przejsciu poglebiarki:) W zalaczeniu przyslam screeny jak zmienilo sie pokrycie mapy okolic Zalewu Zegrzynskiego, Narwi i Bugu izobatami w ostatnim czasie. Dzieki wszystkim ktorzy dziela sie mapami, widac roznice i mozemy uzywac naszych Garminow z wieksza przyjemnoscia! Uzytkownicy innych urzadzen niz Garmin maja dostep do gotowych fajnych map wod srodkowej Polski, my niestety musimy narysowac je sami. Idzie calkiem fajnie i oby tak dalej:) Pozdrawiam 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 15 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Dla zainteresowanych - wyszedł nowy soft 4.20.http://www8.garmin.com/support/ch.jsp?product=010-01578-00 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 fefko Opublikowano 16 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Czekam z niecierpliwością kiedy w końcu panowie z garmina walna update z większą ilością kolorów w tworzeniu map. 10 farb to jeszcze za mało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 16 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Czekam z niecierpliwością kiedy w końcu panowie z garmina walna update z większą ilością kolorów w tworzeniu map. 10 farb to jeszcze za mało.Fakt. Jak tylko QD wprowadzili to ten feler rzucał się w oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 leszczynski.bp Opublikowano 1 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Dla zainteresowanych - wyszedł nowy soft 4.20.http://www8.garmin.com/support/ch.jsp?product=010-01578-00 Warto wgrywać, czy mogą wystąpić problemy z mapami wgranymi na urządzenie?Ktoś wie kiedy może być opcja oglądania zapisów z QD na ekranie komputera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 1 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Warto wgrywać, czy mogą wystąpić problemy z mapami wgranymi na urządzenie?Ktoś wie kiedy może być opcja oglądania zapisów z QD na ekranie komputera?Problemu z mapami brak. Co do drugiego pytania nie mam pojęcia, bardziej czekam na większa ilość programowanych izobat i więcej kolorów w QD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mateos_74 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Problemu z mapami brak. Co do drugiego pytania nie mam pojęcia, bardziej czekam na większa ilość programowanych izobat i więcej kolorów w QD.potwierdzam, że nie mam problemu z mapami. To jest dziwne, że do tej pory nie zrobili.Tak się rozmarzyłem i zamarzyło mi się, żeby można było dodawać zrzuty ekranu do weypontów - od razu by było wiadomo dlaczego zaznaczyłem to miejsce (już dawno o tym marzyłem - szczególnie jak zaznaczam punkty). Ale to by się wiązało z tym o co pytał leczczynski.bp. Może tak na Mikołaja do buta taka funkcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sum56 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Panowie co lepiej wybrać gt 40 czy 50tm do garmin 92sv chirp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Panowie co lepiej wybrać gt 40 czy 50tm do garmin 92sv chirpGT 40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wojciech_B Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 (edytowane) Pytanie do użytkowników urządzeń z plusem. Czy przez wifi można dostać się do plików zapisanych na echo. I zgrać sobie dane quickdraw bez opcji dzielenie się tym przez quickdraw community ? Rozchodzi mi się o konkretny przypadek kiedy chciałbym zgrać dane ze strikera, który nie ma slotu na kartę pamięci. Edytowane 3 Stycznia 2018 przez Wojciech_B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sum56 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Czemu gt 40. Podobno 50 to nowszy model. Obsługuje chripa w całości tylko w tradycyjnym jest słabszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 (edytowane) @sum561. Bo jest tańszy.2. Bo ma większą moc w zwykłym obrazowaniu, jaki CV/SV. Jak już chcesz koniecznie CHIRP, to od GT50 taniej wychodzi GT30 + GT15 i masz 500W CHIRP w 2D Edytowane 3 Stycznia 2018 przez psulek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Pytanie do użytkowników urządzeń z plusem. Czy przez wifi można dostać się do plików zapisanych na echo. I zgrać sobie dane quickdraw bez opcji dzielenie się tym przez quickdraw community ? Rozchodzi mi się o konkretny przypadek kiedy chciałbym zgrać dane ze strikera, który nie ma slotu na kartę pamięci. Mam zainstalowane Active Captain na telefonie, ale nie ma takiej funkcji, chyba że zrobi to OneChart , ale nie mam jak sprawdzić - brak zapisów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sum56 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 A jeśli cena to nie problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Wojciech_B Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Mam zainstalowane Active Captain na telefonie, ale nie ma takiej funkcji, chyba że zrobi to OneChart , ale nie mam jak sprawdzić - brak zapisów. Szkoda, że nie mam urządzenia można by coś pokombinować. Może gdzieś na jakimś porcie ma wystawiony serwer plików Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 (edytowane) Czemu gt 40. Podobno 50 to nowszy model. Obsługuje chripa w całości tylko w tradycyjnym jest słabszyJeszcze jedno. Bo ma 80-160 KhZ a ja i sporo osób woli 77-200.Spójrz na katy widzenie. 26/15 kontra 45/15. Edytowane 3 Stycznia 2018 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 A jeśli cena to nie problemTo jest dostępna lepsza (mocniejsza) opcja taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sum56 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Ok dzięki za rozjaśnie. A ta mocniejsza wersja to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 3 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 GT30 + GT15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Michał Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Czy macie problem z zakłóceniami odczytu z echa przy silnikach elektrycznych? Korzystam z 70dv. Do niedawna miałem Minkotę Maxxum 55lb, która przy większych głębokościach (powyżej 15 m.) "siała" mi w trollingu. Od razu powiem przetornik mocowany osobno (nie do silnika) i osobne zasilanie (robiłem testy z zapasowym aku. W końcówce zeszłego sezonu silnik spoczął na dnie jednego z jezior, teraz przymierzam się do zakupu substytutu. Skłaniam się ku MinnKota Traxxis 55lb. Czy używa ktoś takiego zestawu: Traxxis 55 lb. + Garmin EchoMAP 70dv? Nie ma problemu zakłóceń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
dziubas123
Witam kolegów poszukuję informacji o echo wspomnianym w temacie Garmin echoMAP 92sv
cena atrakcyjna ale opinii mało:) super by było jak ktoś by mógł porównać je z podobnymi modelami humminbird-a i lowrenc-a
bo np. od 998 jest sporo tańsza
jak już ktoś z kolegów popływa to też chętnie zobaczę jakieś zrzuty ekranu
ciekawi mnie jak to echo wypada na tle wspomnianych wyżej producentów bo cena jednak znacznie niższa (5500zł)
i przede wszystkim jak z jakością i urządzenia i odwzorowania dna
Top użytkownicy dla tego pytania
232
140
122
97
Popularne dni
15 Maj
21
8 Lut
21
10 Mar
17
2 Lis
17
Top użytkownicy dla tego pytania
godski 232 odpowiedzi
psulek 140 odpowiedzi
Koza11 122 odpowiedzi
siarq 97 odpowiedzi
Popularne dni
15 Maj 2020
21 odpowiedzi
8 Lut 2016
21 odpowiedzi
10 Mar 2016
17 odpowiedzi
2 Lis 2015
17 odpowiedzi
Popularne posty
maweric
@roberto77 - Jeśli nie wiesz , nie jesteś pewien , to po co zaśmiecasz kolejny wątek swoimi postami.
godski
Pierwszy!!!! Program do batymetrii do ściągnięcia darmo . W niedzielę zaczynam mapki tłuc na pobliskiej żwirowni. http://www.garmin.com/support/software/marine.html?utm_source=garmin_us&utm
godski
Ciekawsze screeny z ostatniego wyjazdu. Niektóre banany ożyły
Opublikowane grafiki
1831 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi