dziubas123 Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Witam kolegów poszukuję informacji o echo wspomnianym w temacie Garmin echoMAP 92sv cena atrakcyjna ale opinii mało:) super by było jak ktoś by mógł porównać je z podobnymi modelami humminbird-a i lowrenc-abo np. od 998 jest sporo tańsza jak już ktoś z kolegów popływa to też chętnie zobaczę jakieś zrzuty ekranu ciekawi mnie jak to echo wypada na tle wspomnianych wyżej producentów bo cena jednak znacznie niższa (5500zł)i przede wszystkim jak z jakością i urządzenia i odwzorowania dna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PiECIA Opublikowano 19 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 Przetwornik mam zamontowany na stałę w Riverfoxie 420, co raczej wyklucza przyczynę, którą sugerujesz. Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Nawet przez chwilę nie pomyślałem, że trzymasz go w dłoni... :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kielson1 Opublikowano 19 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2021 [emoji23][emoji23][emoji23][emoji106][emoji106][emoji106] Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 francisco scaramanga Opublikowano 20 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2021 Czy ma ktoś fajny patent do zamontowania przetwornika LiveScope? Kiedyś widziałem na ebay ciekawy uchwyt, ale już go nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 michcio Opublikowano 26 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 Panowie, czy "stare" echomap 71sv ma tryb uśpienia albo można wyłączyć ekran w trakcie postoju - nie używania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 26 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 Panowie, czy "stare" echomap 71sv ma tryb uśpienia albo można wyłączyć ekran w trakcie postoju - nie używania? Kilka razy "power" naciśnij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PrzemekL Opublikowano 27 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 Czy ma ktoś fajny patent do zamontowania przetwornika LiveScope? Kiedyś widziałem na ebay ciekawy uchwyt, ale już go nie ma...Ostatnio na gieldzie byl takowy. Nie wiem czy sie sprzedal. Zerknij sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karolkrause Opublikowano 27 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 Jest sporo gotowych rozwiązań https://echolote-boote.de/index.php?_route_=geberstange-echolot-edelstahl/geberstange-echolot-edelstahl-kaiser-ked Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pietruk Opublikowano 27 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2021 Czy ma ktoś fajny patent do zamontowania przetwornika LiveScope? Kiedyś widziałem na ebay ciekawy uchwyt, ale już go nie ma... Jest sporo gotowych rozwiązań https://echolote-boote.de/index.php?_route_=geberstange-echolot-edelstahl/geberstange-echolot-edelstahl-kaiser-ked Moim zdaniem montaż nieruchomy przetwornika LiveScope mija się z celem, lub niewiedzą kupującego do czego to ma służyć. Albo ręcznie obracamy np. https://echolote-boote.de/index.php?_route_=geberstange-echolot-edelstahl/geberstange-echolot-edelstahl-kaiser-ked/KED-drehbare-Geberstange-mit-Drehgriff-zur-Seitenmontage-garmin-kaiser-edelstahlkoledzy z forum też wrzucali swoje patenty na ręczne obracanie. Albo patent z obrotową sztycą np. lub cos zrobić we własnym zakresie np. moja produkcja. https://youtu.be/EyBGxJVS7as Ostatecznie silnik dziobowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 francisco scaramanga Opublikowano 28 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2021 Fajne patenty. Kiedyś ktoś na OLX coś sprzedawał, ale teraz pusto widzę. Skylla też coś ponoć miała wypuścić.Na ebay też nic nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2021 (edytowane) Jako, że tutaj zbiorczo o różnych tierach garminowskiego sprzętu- zawieszam polskie materiały z testowania GT56. Edytowane 4 Kwietnia 2021 przez Maciej_K 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin1991 Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Wczoraj oglądałem i powiem ci ze zszokowalem się z jakością oczywiście pozytywnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 roberto7 Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 No , ciekawe jak będzie obrazował na np powodziowej wiśle . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 5 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2021 No , ciekawe jak będzie obrazował na np powodziowej wiśle .Wiesz co, pierwszaa część to Wisła w okolicach Krakowa, pływane to było w marcu jakoś, więc też nie ma klarownej wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Czechofil Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Pierwsza cześć filmu to obraz jakiego urządzenia? Pytam pod kątem Ultry Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Pierwsza cześć filmu to obraz jakiego urządzenia?Pytam pod kątem Ultry Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk1223 a Rożnów to 8412, ultra przebija się przez moment w 455khz, Ultra nie nagrywa danych poprzez apkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Czechofil Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 1223 a Rożnów to 8412, ultra przebija się przez moment w 455khz, Ultra nie nagrywa danych poprzez apkę. A czy można przyjąć, że obraz z Ultry i 1223 będzie na tym samym poziomie jakości - bo oba mają tą samą rozdzielczość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 A czy można przyjąć, że obraz z Ultry i 1223 będzie na tym samym poziomie jakości - bo oba mają tą samą rozdzielczość?Nie -inne matryce, soft w ekranie Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sero1975 Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Panowie żeby nie zaśmiecać forum takie pytanie : Gdzie kupię jakąś sensowną osłonę przeciwsłoneczną do UHD 92sv ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Panowie żeby nie zaśmiecać forum takie pytanie : Gdzie kupię jakąś sensowną osłonę przeciwsłoneczną do UHD 92sv ? Berley pro to raczej jedyna opcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sero1975 Opublikowano 12 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2021 220 zeta . Łolaboga .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ramzes102 Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Jakie jest najnowsze oprogramowanie do echomap Chirp 92sv? Szukam i nie mogę znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Jakie jest najnowsze oprogramowanie do echomap Chirp 92sv? Szukam i nie mogę znaleźć.https://www8.garmin.com/support/download_details.jsp?id=4749 4.30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ramzes102 Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 https://www8.garmin.com/support/download_details.jsp?id=4749 4.30Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 roberto7 Opublikowano 11 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2021 A mnie już ręce opadają. Miałem różne echosondy i było ok zmieniłem na echomap 92sv chirp i jest katastrofa. Na czystej wodzie stojącej jest ok a na rzece echo nie widzi ryb. Zwiększenie czułości do 50 proc to ekran czerwony od pikseli a zejście by był czytelny oznacza że sygnał jest za słaby i ryb ani łuków nie widać. Nawet ustawienie na auto niczego nie zmienia. Na lowrance x135 czy prostym huminirdzie wszystko było widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 byxtarr Opublikowano 14 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2021 Szanowni - czy ktoś próbował wgrać na echomap 92sv darmowe mapy np. stąd? https://drive.google.com/drive/folders/0Bz9KchYfWW3reE50SG1OYkZrTjQ?resourcekey=0-UKv42hAwWzTZ1tFoXc1mcgPróbuję różnych i tych wyżej i tych http://ump.waw.pl/wszystkie.htmli żadnych echosonda nie chce zaczytać - przy każdej wyskakuje jakiś błąd.Może coś robię źle? Zgrywam plik z rozszerzeniem IMG do głównego katalogu na karcie SD echosondy tj. do katalogu Garmin.Czy ktoś z Was miał taki problem i może pomóc?Będę wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
dziubas123
Witam kolegów poszukuję informacji o echo wspomnianym w temacie Garmin echoMAP 92sv
cena atrakcyjna ale opinii mało:) super by było jak ktoś by mógł porównać je z podobnymi modelami humminbird-a i lowrenc-a
bo np. od 998 jest sporo tańsza
jak już ktoś z kolegów popływa to też chętnie zobaczę jakieś zrzuty ekranu
ciekawi mnie jak to echo wypada na tle wspomnianych wyżej producentów bo cena jednak znacznie niższa (5500zł)
i przede wszystkim jak z jakością i urządzenia i odwzorowania dna
Top użytkownicy dla tego pytania
232
140
122
97
Popularne dni
15 Maj
21
8 Lut
21
10 Mar
17
2 Lis
17
Top użytkownicy dla tego pytania
godski 232 odpowiedzi
psulek 140 odpowiedzi
Koza11 122 odpowiedzi
siarq 97 odpowiedzi
Popularne dni
15 Maj 2020
21 odpowiedzi
8 Lut 2016
21 odpowiedzi
10 Mar 2016
17 odpowiedzi
2 Lis 2015
17 odpowiedzi
Popularne posty
maweric
@roberto77 - Jeśli nie wiesz , nie jesteś pewien , to po co zaśmiecasz kolejny wątek swoimi postami.
godski
Pierwszy!!!! Program do batymetrii do ściągnięcia darmo . W niedzielę zaczynam mapki tłuc na pobliskiej żwirowni. http://www.garmin.com/support/software/marine.html?utm_source=garmin_us&utm
godski
Ciekawsze screeny z ostatniego wyjazdu. Niektóre banany ożyły
Opublikowane grafiki
1831 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi