dziubas123 Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Witam kolegów poszukuję informacji o echo wspomnianym w temacie Garmin echoMAP 92sv cena atrakcyjna ale opinii mało:) super by było jak ktoś by mógł porównać je z podobnymi modelami humminbird-a i lowrenc-abo np. od 998 jest sporo tańsza jak już ktoś z kolegów popływa to też chętnie zobaczę jakieś zrzuty ekranu ciekawi mnie jak to echo wypada na tle wspomnianych wyżej producentów bo cena jednak znacznie niższa (5500zł)i przede wszystkim jak z jakością i urządzenia i odwzorowania dna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 12 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2023 Czas odświeżyć mojego plusa. Czy przetwornik GT-40 da się podpiąć ?Tak, zakresy KHz od gt40 są obsługiwane. Wysłane z mojego 2201116SG przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 12 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2023 Tak, zakresy KHz od gt40 są obsługiwane. Wysłane z mojego 2201116SG przy użyciu TapatalkaDzięki, to teraz tylko szukać dobrej oferty bez przetwornika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 12 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2023 Dzięki, to teraz tylko szukać dobrej oferty bez przetwornika.Utra ze Szwecji nadal lepsza. Pomyśl o niej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 12 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2023 Utra ze Szwecji nadal lepsza. Pomyśl o niej. Do Ultry też mój przetwornik będzie pasował? Jak wiesz zależy mi na szerokim kącie widzenia w tradycyjnym. 77 kHz lub podobnie. Ma omiatać jak największą toń pod łódką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 12 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2023 Do Ultry też mój przetwornik będzie pasował? Jak wiesz zależy mi na szerokim kącie widzenia w tradycyjnym. 77 kHz lub podobnie. Ma omiatać jak największą toń pod łódką.Będzie , to w końcu także echomap. Wysłane z mojego 2201116SG przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 michcio Opublikowano 12 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2023 szukać to ja umiem grzybów w lasach...mogę prosić na prv jakis link do dobrej oferty ze Szwecji ?dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 12 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2023 szukać to ja umiem grzybów w lasach...mogę prosić na prv jakis link do dobrej oferty ze Szwecji ?dziękujęhttps://www.sportfishtackle.com/en/artiklar/garmin-echomap-ultra-102sv-med-gt54uhd-tm-givare-10.htmlPewnie to, gdyby była bez przetwornika za 1000 to pewnie bym wziął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 byxtarr Opublikowano 29 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 Koledzy mam Echomap92sv - czy ktoś próbował wgrywać do niej darmowe mapy? Jak np. stąd https://extract.bbbike.org/ ?Próbowałem wielu formatów mapy i za każdy razem jest błąd uwierzytelniania mapy. Wyczytałem gdzieś, że od któregoś roku mają one blokadę na darmowe mapy, czy to prawda? Mam aktualny siwtware. Wysłane z mojego SM-G715FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 30 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 Tak, Garmin zablokował taką możliwość przed laty. Początkowo można nawet było zrobić do nich customowe mapy głębokości. Po prostu masz płacić korpo za gotowe pakiety Navionic Garmin czy Bluechart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maras5 Opublikowano 30 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 Można tylko trzeba pokombinować i uważać przy aktualizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 byxtarr Opublikowano 30 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 Można tylko trzeba pokombinować i uważać przy aktualizacji Masz tak zrobione? Dużo zabawy? Warto? Wysłane z mojego SM-G715FN przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maras5 Opublikowano 30 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2023 Potrzebujesz Open Street Map czy batymetrię? Już nie pamiętam ale ze zwykłą mapą nie miałem problemu ale płatne batymetrię musiałem przepuścić przez programik. Napisz na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Person Opublikowano 31 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 Panowie, czy przetwornik GT23M-TM będzie kompatybilny z Echomap 92sv? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 31 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 Panowie, czy przetwornik GT23M-TM będzie kompatybilny z Echomap 92sv?nie wiem, czy nie trzeba tutaj przejścia 12pin na 8, tam nie ma sv jako takiego, ale powinien polecieć, ty masz ten ekran? to wejdź w menu wybór przetwornika i przejrzyj listę, jest dość długa ale pewnie znajdziesz co trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Person Opublikowano 31 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 Kupiłem łódź z zamontowanym już przetwornikiem. Poprzedni właściciel miał podpiętego strikera a ja planuję echomapa, stąd moje pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 31 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 Kupiłem łódź z zamontowanym już przetwornikiem. Poprzedni właściciel miał podpiętego strikera a ja planuję echomapa, stąd moje pytanie.ee ,to obrobi. tylko przejście 12na 8 pin potrzeba będzie moim zdaniem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 danek Opublikowano 14 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2023 Cześć, prośba o pomoc w ustaleniu z jakim modelem będzie kompatybilny ten uchwyt do echomap ( 145-02095-00- jedyne oznaczenie jakie znalazłem od spodu,Uchwyt zakupiłem wraz z łodzią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 14 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2023 (edytowane) . Edytowane 14 Marca 2023 przez psulek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcipas Opublikowano 14 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2023 wygląda jak ten https://www.sportfishtackle.com/en/artiklar/garmin-echomap-chirp-72-92-monteringsbygel-.html?g_currency=EUR&_gl=1*yful55*_up*MQ..*_ga*MTM3NzA5NjAyNC4xNjc4Nzg4OTMy*_ga_MERCZC4VPG*MTY3ODc4ODkzMS4xLjEuMTY3ODc4ODk2MC4wLjAuMA..*_ga_F9PZ68LT7Z*MTY3ODc4ODkzMS4xLjEuMTY3ODc4ODk2MC4wLjAuMA..&gclid=EAIaIQobChMIxaXnjZfb_QIVjqvVCh3zpwWiEAQYASABEgJfS_D_BwE# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 14 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2023 echomap 72 lub 92 - ten z dotykowym ekranem- czyli UHD i poprzednik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 danek Opublikowano 14 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2023 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kistian Opublikowano 24 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 Cześć, obecnie posiadam striker vivid 7sv. Rozważam przesiadkę na wyższy model. W zakresie budżetu mam urządzenie ECHOMAP™ UHD 92sv. Czy warta jest zakupu? Zależy mi głownie na większym ekranie, SV i w przyszłości podpięcia panoptix. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gumowy Opublikowano 24 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 Rozdzielczość na poziomie strikera, zyskujesz obsługę panoptix/ livescope i nmea oraz dotykowy wyświetlacz który polepsza obsługę. No i przedawszystkim echomap to ploter w odróżnieniu do echosondy striker. [emoji2526] 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kistian Opublikowano 24 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 Czyli lepiej wersję uhd2 ? Na wyższa rozdzielczości z tego co widzę. Tylko czy wtedy nie lepiej juz w 10" ultra (za1300€ w szwecji)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 24 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 Utra 10 ze SE lub UHD2 w 9calach bo tam pxl więcej jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
dziubas123
Witam kolegów poszukuję informacji o echo wspomnianym w temacie Garmin echoMAP 92sv
cena atrakcyjna ale opinii mało:) super by było jak ktoś by mógł porównać je z podobnymi modelami humminbird-a i lowrenc-a
bo np. od 998 jest sporo tańsza
jak już ktoś z kolegów popływa to też chętnie zobaczę jakieś zrzuty ekranu
ciekawi mnie jak to echo wypada na tle wspomnianych wyżej producentów bo cena jednak znacznie niższa (5500zł)
i przede wszystkim jak z jakością i urządzenia i odwzorowania dna
Top użytkownicy dla tego pytania
232
140
122
97
Popularne dni
8 Lut
21
15 Maj
21
19 Kwi
17
7 Maj
17
Top użytkownicy dla tego pytania
godski 232 odpowiedzi
psulek 140 odpowiedzi
Koza11 122 odpowiedzi
siarq 97 odpowiedzi
Popularne dni
8 Lut 2016
21 odpowiedzi
15 Maj 2020
21 odpowiedzi
19 Kwi 2016
17 odpowiedzi
7 Maj 2017
17 odpowiedzi
Popularne posty
maweric
@roberto77 - Jeśli nie wiesz , nie jesteś pewien , to po co zaśmiecasz kolejny wątek swoimi postami.
godski
Pierwszy!!!! Program do batymetrii do ściągnięcia darmo . W niedzielę zaczynam mapki tłuc na pobliskiej żwirowni. http://www.garmin.com/support/software/marine.html?utm_source=garmin_us&utm
godski
Ciekawsze screeny z ostatniego wyjazdu. Niektóre banany ożyły
Opublikowane grafiki
1831 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi