Skocz do zawartości
  • 0

Echosondy Garmin echoMAP 71/72/73/91/92 SV/ UHD2

dziubas123

Pytanie

Witam kolegów poszukuję informacji o echo wspomnianym w temacie Garmin echoMAP 92sv :)

cena atrakcyjna ale opinii mało:) super by było jak ktoś by mógł porównać je z podobnymi modelami humminbird-a  i lowrenc-a

bo np. od 998 jest sporo tańsza :clappinghands:

jak już ktoś z kolegów popływa to też chętnie zobaczę jakieś zrzuty ekranu

ciekawi mnie jak to echo wypada na tle wspomnianych wyżej producentów bo cena jednak znacznie niższa (5500zł)

i przede wszystkim jak z jakością i urządzenia i odwzorowania dna

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Do Ultry też mój przetwornik będzie pasował? Jak wiesz zależy mi na szerokim kącie widzenia w tradycyjnym. 77 kHz lub podobnie. Ma omiatać jak największą toń pod łódką.

Będzie , to w końcu także echomap.

Wysłane z mojego 2201116SG przy użyciu Tapatalka

• Like 1

• 0

szukać to ja umiem grzybów w lasach...

mogę prosić na prv jakis link do dobrej oferty ze Szwecji ?

dziękuję

https://www.sportfishtackle.com/en/artiklar/garmin-echomap-ultra-102sv-med-gt54uhd-tm-givare-10.html

Pewnie to, gdyby była bez przetwornika za 1000 to pewnie bym wziął.

• 0

Koledzy mam Echomap92sv - czy ktoś próbował wgrywać do niej darmowe mapy? Jak np. stąd https://extract.bbbike.org/ ?

Próbowałem wielu formatów mapy i za każdy razem jest błąd uwierzytelniania mapy. Wyczytałem gdzieś, że od któregoś roku mają one blokadę na darmowe mapy, czy to prawda? Mam aktualny siwtware.

Wysłane z mojego SM-G715FN przy użyciu Tapatalka

• 0

Panowie, czy przetwornik GT23M-TM będzie kompatybilny z Echomap 92sv?

nie wiem, czy nie trzeba tutaj przejścia 12pin na 8, tam nie ma sv jako takiego, ale powinien polecieć, ty masz ten ekran? to wejdź w menu wybór przetwornika i przejrzyj listę, jest dość długa ale pewnie znajdziesz co trzeba. 

• 0