dziubas123 Opublikowano 30 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Witam kolegów poszukuję informacji o echo wspomnianym w temacie Garmin echoMAP 92sv cena atrakcyjna ale opinii mało:) super by było jak ktoś by mógł porównać je z podobnymi modelami humminbird-a i lowrenc-abo np. od 998 jest sporo tańsza jak już ktoś z kolegów popływa to też chętnie zobaczę jakieś zrzuty ekranu ciekawi mnie jak to echo wypada na tle wspomnianych wyżej producentów bo cena jednak znacznie niższa (5500zł)i przede wszystkim jak z jakością i urządzenia i odwzorowania dna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Na sto procent zmienia się format współrzędnych geograficznych w menu urządzenia. Niestety w tej chwili nie mam do niego dostępu a z "bańki" nie podam. Za dużo urządzeń do zapamiętania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin Ostróda Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Jak byś był w stanie sprawdzić w późniejszym czasie to był bym wdzięczny, ale ja tez spróbuje poszukać.Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin Ostróda Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 znalazłem, dzięki za naprowadzenie. A tak na marginesie to używaciestopnie Minuty sekundy czy stopnie minuty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Z tego co pamiętam Ustawienia-Jednostki-Format pozycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin Ostróda Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Z tego co pamiętam Ustawienia-Jednostki-Format pozycjitak jestdopiero poznaję to urządzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Polubisz, menu jest przyjazne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin Ostróda Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Byłem przyzwyczajony do ekranu dotykowego, te klawisze są nie co irytujące. Mam nadzieję że się przyzwyczaję bo kolejna zmiana urządzenia będzie już bardziej kosztowna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2017 O, a ja zawsze miałem wrażenie podczas użytkowania, że to właśnie w Garminie menu jest najmniej intuicyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 groms Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Witam. Czy ktoś się orientuje czy istnieje możliwość spięcia razem ipilota minn koty z garmin 92sv?na stronce minn koty znalazlem kompatybilnosc z 93sv,94sv ale nie ma nic o 92sv. Ewentualnie czy ktoś zna jakieś inny autopilot który będzie kompatybilny z 92sv ?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 raven88 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 93sv, 94 sv etc. to 92 sv z rozszerzonymi pakietami map, więc powinno hulać bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dano-G Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Cholera, może juz wyłączyli. Albo weszła nowa odmiana GT-40. Po wymianie 71SV+ GT40 na 92SVchirp + GT40 mam wrażenie że SI jest gorsze. Można przywrócić stary soft?Przepraszam, jeśli wetknę kij w mrowisko, ale w moim odczuciu na swojej 71sv widziałem więcej i lepiej niż u Briga na 92sv. Zreszta to nie było tylko moje odczucie na tym wyjeździe. Tapatalknięte z komórki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 raven88 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Przepraszam, jeśli wetknę kij w mrowisko, ale w moim odczuciu na swojej 71sv widziałem więcej i lepiej niż u Briga na 92sv. Zreszta to nie było tylko moje odczucie na tym wyjeździe. Tapatalknięte z komórki Tylko czy Brig nie miał przypadkiem GT-52, bo to jest seryjny przetwornik w 92SV CHIRP. A odnośnie GT-40 to software'owo Garmin z łatwością może wyłączyć obsługę kryształu downview. Pytanie czy muszą i czy to zrobią. Przy czym, tak jak Paweł napisał ewentualna różnica powinna być w widoku DV a nie SV, bo w SV nic się nie zmienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dano-G Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Tylko czy Brig nie miał przypadkiem GT-52, bo to jest seryjny przetwornik w 92SV CHIRP. A tego nie wiem - i jeśli tak ma, to może to była przyczyna. Nie pamiętam po prostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 azhek Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Witam EchoGermin Maniaków Latem wybieram się do Finlandii (Północna Karelia) no i przydałyby się jakieś mapy do Echomap 72sv. Może ktoś coś ma albo wie gdzie można coś zdobyć.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 azhek Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Zacząłbym od przejrzenia tego: https://connect.garmin.com/en-US/start/quickdraw Wielkie dzięki za odzew ale ten namiar już znam????Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 To pozostaje kupić albo spróbować namierzyć kogoś, kto ma tą wodę na Garmina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 yatsek85 Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 witajcie, jestem posiadaczem 92sv chwale sobie. pytanie o nowy update - czy ktoś wie co się zmieniło ? no i dla pewności czy jak zrobie ten update to strace moje punkty mapy etc..? będę wdzięczny za info. jj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Lista zmian. http://www8.garmin.com/support/ch.jsp?product=010-01578-00 Jaki masz soft i przetwornik? Lepiej na razie nie zmieniaj póki nie wyjaśni się sprawa z tym tajemniczym kryształkiem DI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 brig Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Przepraszam, jeśli wetknę kij w mrowisko, ale w moim odczuciu na swojej 71sv widziałem więcej i lepiej niż u Briga na 92sv. Zreszta to nie było tylko moje odczucie na tym wyjeździe. Tapatalknięte z komórkiDaniel ,ale ja mam 91sv :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mario Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Dla zainteresowanych - znalazłem, w swoich zasobach, paczkę o nazwie echoMAPwithSDCard_20160728.exeNie wiem tylko, która to wersja - 3.60 czy 3.70? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tupas Opublikowano 1 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 Koledzy da radę jakoś zmienić skalę/podziałkę na mapie w echo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 all6111 Opublikowano 2 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Siemka pytanie..czy przy zmianie softu wgrywa sie tylko ten najnowszy cz mozna wgrać starszy np jest w echu soft 2.50 a chcialbym miec np 3 40 a nie najnowszy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 2 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Siemka pytanie..czy przy zmianie softu wgrywa sie tylko ten najnowszy cz mozna wgrać starszy np jest w echu soft 2.50 a chcialbym miec np 3 40 a nie najnowszy ...Możesz wgrać każdy nowszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mariu Opublikowano 2 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 W jaki sposób (czy można) zrobić kopię oprogramowania bieżącego? Mam Echomap 71Sv z softem 2,70 Możesz wgrać każdy nowszy.Podczas aktualizacji jesteśmy pytani którą wersje softu chcemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 2 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 W jaki sposób (czy można) zrobić kopię oprogramowania bieżącego? Mam Echomap 71Sv z softem 2,70 Podczas aktualizacji jesteśmy pytani którą wersje softu chcemy?Kopiujesz plik gupdate.gcd . Nie pyta. Jeden plik = jeden soft. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
dziubas123
Witam kolegów poszukuję informacji o echo wspomnianym w temacie Garmin echoMAP 92sv
cena atrakcyjna ale opinii mało:) super by było jak ktoś by mógł porównać je z podobnymi modelami humminbird-a i lowrenc-a
bo np. od 998 jest sporo tańsza
jak już ktoś z kolegów popływa to też chętnie zobaczę jakieś zrzuty ekranu
ciekawi mnie jak to echo wypada na tle wspomnianych wyżej producentów bo cena jednak znacznie niższa (5500zł)
i przede wszystkim jak z jakością i urządzenia i odwzorowania dna
Top użytkownicy dla tego pytania
232
140
122
97
Popularne dni
8 Lut
21
15 Maj
21
19 Kwi
17
7 Maj
17
Top użytkownicy dla tego pytania
godski 232 odpowiedzi
psulek 140 odpowiedzi
Koza11 122 odpowiedzi
siarq 97 odpowiedzi
Popularne dni
8 Lut 2016
21 odpowiedzi
15 Maj 2020
21 odpowiedzi
19 Kwi 2016
17 odpowiedzi
7 Maj 2017
17 odpowiedzi
Popularne posty
maweric
@roberto77 - Jeśli nie wiesz , nie jesteś pewien , to po co zaśmiecasz kolejny wątek swoimi postami.
godski
Pierwszy!!!! Program do batymetrii do ściągnięcia darmo . W niedzielę zaczynam mapki tłuc na pobliskiej żwirowni. http://www.garmin.com/support/software/marine.html?utm_source=garmin_us&utm
godski
Ciekawsze screeny z ostatniego wyjazdu. Niektóre banany ożyły
Opublikowane grafiki
1831 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi