Gość White-fish Opublikowano 17 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 Witam i o drogę pytam Tak jak w temacie postu zwracam się z zapytaniem czy płytka szpula matchowa od kołowrotka Shimano Super X 4000GTM będzie pasowała do modelu Shimano Super X 3000GT?? Pytam się bo nie chciał bym bawić się w podkłady itp... itd... kupienie takiej szpuli zniwelowało by moje lenistwo <_< Pozdrawiam Łukasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 17 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Czasem może lekko ocierać ale zasadniczo pasują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 powinna pasować ewentulanie mogę ci podać namiary na kolege ktory może miec od 3000 do sprzedania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Mam obydwa modele szpula od 3000 pasuje do 4000 idealnie i odwrotnie , właśnie sprawdziłem tylko że ze zwykłą szpulą a nie match Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość White-fish Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Mam obydwa modele szpula od 3000 pasuje do 4000 idealnie i odwrotnie , właśnie sprawdziłem tylko że ze zwykłą szpulą a nie match Milupa skoro pasuje szpula o standardowej głębokości będzie i pasować szpula matchowa <_< bynajmniej mi się tak wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 Tak wiec dzięki za pomoc. Tak więc temat nieaktualny.Tak więc chyba można usunąć by nie zaśmiecać forum... skoro otrzymales informacje na tym forum, to wypadaloby chyba ja pozostawic dla innych uzytkownikow tego forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość White-fish Opublikowano 1 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2010 skoro otrzymałeś informacje na tym forum, to wypadałoby chyba ja pozostawić dla innych użytkowników tego forum? Panie moderatorze się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość White-fish Opublikowano 5 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Powiem ze sprawdziłem i pasuje jak ulał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość White-fish Opublikowano 8 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Mam jeszcze jedno pytanie czy mogel Super X 4000GT różni się wielkością korpusu od Modelu 3000GT? Wydaje mi się ze zmienione są tylko wnętrzności ale pewny nie jestem dlatego się pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 8 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Dobrze ci się wydaje , wnętrze jest inne i szpula . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi