koks Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Czy znacie te wedki? co o nich myslicie? Bo wlasnie je zakupilem do moich multikow - abu record rcn51 i abu revo premier. Bass Pro Ocean Master Travel casting rod - 12-25lb ciezar wyrzutu 3/4 do 2.5oz dlugosc 7ft , 3 czesciowy. Pisze ze offshore ale na slodkie jerki i ciezkie woby tez bedzie chyba dobry?St Croix Tidemaster Travel Casting rod 8 - 17lb ciezar wyrzutu do 3/4oz dlugosc 7ft , 3 czesciowy. Dwa zestawy castingowe skompletowane - pierwsze koty za ploty.czekam na Wasze opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 18 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Cześć Mam ten kijaszek: /St Croix Tidemaster Travel Casting rod 8 - 17lb ciezar wyrzutu do 3/4oz dlugosc 7ft , 3 czesciowy/ - tylko budowany u Daniela w wersji delux To dla niego zdradziłem Steez-a.Świetny, mocny i bardzo czuły kij, stosuję go głównie do opadu.W swojej podzielności na trzy jest idealny do mobilnego wędkowania. Będziesz zadowolony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Mam tego Ocean Mastera, nie polecam do jerkowania czy łowienia na gumy. To typowy kij do łowienia w morzu i to najlepiej w pionie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszek Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Ocean Master to doskonały kij morski. Wytrzymuje naprawdę ciężką pracę. Ograniczenie do 4oz ma zastosowanie chyba tylko przy bardzo energicznej pracy przynętą i to na dużej głębokości. U mnie maksymalnie pracował z 12oz obciążenia. Dzień-co-dzień 8oz. Świetna wędka i bardzo się cieszę że nadal jest w sprzedaży. Nadal dodają darmowy sztywny pokrowiec? Zdecydowanie ta wędka bardzo słabo rzuca. Jest sztywna i za bardzo się nie ładuje. Na słodką wodę kup raczej co innego. Do grubych morskich zastosowań też za mikra ze swoimi 25lb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koks Opublikowano 20 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 no to nie dobrze ze nie nadaje sie zbytnio do jerkowania:( na morze sie nie wybieram. Wedzisko do jerkow bede robil w pracowni. na blanku batsona. Dzieki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi