Wroclove, Kosmostumostów, Breslau.... Jak zwał, tak zwał.
Oprócz niewapliwych atrakcji turystyczno-krajoznawczo-historycznych, nas interesuje przede wszystki ODRA, wraz ze wszystkimi swoimi dopływami, kanałami, portami, itd. itd. A łowić jest gdzie. Presja jest też niemała, ale nie oszukujmy się- gdzie jej dziś nie ma? Plusem jest niewątpliwie fakt, że zdarzają się kontrole, a w przypadku osobistego zgłoszenia, odpowiednie służby pojawiają się naprawdę szybko.
Niedawno rozpoczęła się przebudowa miejskiego odcinka rzeki. Myślę, że stale mieszkający w stolicy Dolnego Śląska będą mogli w tym temacie powiedzieć coś więcej, bo moje wspomnienia wiążą się głównie z rzeką przed jej rozkopaniem.
Pytanie
Kamil Z.
Wroclove, Kosmostumostów, Breslau.... Jak zwał, tak zwał.
Oprócz niewapliwych atrakcji turystyczno-krajoznawczo-historycznych, nas interesuje przede wszystki ODRA, wraz ze wszystkimi swoimi dopływami, kanałami, portami, itd. itd. A łowić jest gdzie. Presja jest też niemała, ale nie oszukujmy się- gdzie jej dziś nie ma? Plusem jest niewątpliwie fakt, że zdarzają się kontrole, a w przypadku osobistego zgłoszenia, odpowiednie służby pojawiają się naprawdę szybko.
Niedawno rozpoczęła się przebudowa miejskiego odcinka rzeki. Myślę, że stale mieszkający w stolicy Dolnego Śląska będą mogli w tym temacie powiedzieć coś więcej, bo moje wspomnienia wiążą się głównie z rzeką przed jej rozkopaniem.
Pozdrówka
Kamil
Edytowane przez Kamil Z.Odnośnik do komentarza
Top użytkownicy dla tego pytania
11
6
6
6
Popularne dni
1 Lip
8
1 Cze
4
5 Lip
3
6 Wrz
3
Top użytkownicy dla tego pytania
ZedSet 11 odpowiedzi
admin 6 odpowiedzi
daz wroc 6 odpowiedzi
s4mo 6 odpowiedzi
Popularne dni
1 Lip 2015
8 odpowiedzi
1 Cze 2015
4 odpowiedzi
5 Lip 2015
3 odpowiedzi
6 Wrz 2017
3 odpowiedzi
Popularne posty
ZedSet
STREET FISHING - WROCŁAW BY NIGHT W skromnym ale jakże zacnym gronie, w piątek o godzinie 18:00, ruszyliśmy gorącymi chodnikami Wrocławia na spotkanie z nocnymi zbójami. Krótki rekonesans... ..
arhuku
Mówisz i masz - wrocławska komunikacja na rubieżach stolicy Dolnego Śląska (przed i w środku)
Kamil Z.
Niestety, zlot startuje i odbędzie się w Lubiążu, kilkadziesiąt kilometrów od Wrocławia. Ale pomysł na przyszłość świetny A odnośnie street/urban fishingu, to wygrzebałem coś z czeluści dysku. "Urb
57 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi