steryd Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 witamwczesniej zastanawialem sie nad kijkiem na sandacze bylem u zbika i pomacalem kilka st.croix'owpodpasowl mi mojo bassna stronie producenta w opisie wedek podane jest do jakiej metody sie nadajai tu czy mozecie mi naswietlic spraweWacky StyleTubes / Grubssa to kijki o tych samych c.w. mocy wadzejedynie roznica jest w dlugosci i akcjipozd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Prościzna . Obie do gum , jedna do twisterów i tub na róznych formach główek i offsetów , czyli włóczenie z jigowymi inklinacjami , a wacky albo senko to nieco odmienny sposób zbrojenia . Hak mocujesz na gumie poprzez opaskę albo drucianą spiralkę , w ostateczności nadziewasz przez pół , albo inaczej ułamkowo , i walczysz w toni pływając , chyba że cię opad skusi .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 steryd Opublikowano 19 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 no zes mi rozjasnil do opadu ktory lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LASSOjbait Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Ten, który fajniej leży w ręku i lepiej się sprawuje nad wodą. NIE DA SIĘ TEGO SPRAWDZIĆ W INTERNECIE. Przykro mi, jeśli nie pociągnąłem wątku w odpowiadającym Ci kierunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Spróbuj zgodnie z intencją i przeznaczeniem . To naprawdę bardziej rozwojowe zajęcie .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 steryd Opublikowano 20 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Spróbuj zgodnie z intencją i przeznaczeniem . To naprawdę bardziej rozwojowe zajęcie .. nie omieszkam jednak szukam kijka do czegosmozna zaadoptowac czasami cos gotowegoprzejzalem cala oferte st.croix'sa i ten pomimo ze jest z niezbyt wysokomodulowego blanku na sucho wyglada obiecujacoproblem pojawil sie jak zaczolem czytac opisy marketing zabija wedkarstwo @ LASSOjbait kto szuka ten znajdzie nie majac go nad woda to prawie tak jak ogladanie w necie pozd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 20 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Do zestawu : plecionka , plus gumiś na standardowej główce w opadzie na dno , gdzie niuanse nie grają roli , prawie każy kij da radę . Są u Wojtka także inne oprócz Mojo , zupełnie przystępne spin jigi . Po co adaptować ?? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 20 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 przykladowo: http://www.youtube.com/watch?v=-DOCD6cfhe0&feature=relat ed co ma niewiele wspolnego z marketingiem, tylko z technika prezentacji przynety ... jakze odmienna od szaroburej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 steryd Opublikowano 20 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 @pitt dzieki ,raczej radze sobie w necie ale jakies zacmienie mnie dopadlo @slawek naswietle zlozonosc problemupomysl na taki kijek pojawil sie bo 2 razy w roku mam okazje polowic z lodki(czasami raz)nie da sie byc w posiadaniu wszystkich wedek top(no moze sie da ale ja skoro uzywam cos niezmiernie rzadko raczej staram sie jak najmniej wydawac na tego typu sprzety jednoczesnie zachowujac specjalizacje )i tu sedno szukam czegos w najlepszych proporcjach cena /to do czego ma sluzycw pierwszej wersji zastanawialem sie nad poskladaniem batsonaale w sumie nie do konca znalazlem odpowiedni blank(bylem w posiadaniu kijka na isb 782 i to nie bylo to)bedac przy okazji u zbika poogladalem patyki i ten wydal mi sie wlasnie takim kompromisemnie jestem ekspertem i caly czas sie uczejednak jestem otwarty i staram sie rozwijacrowniez wiem ze znalezienie kompromisu czasami jest kasochlonne bo czesto zanim znalazlem to czego szukalem skutkowalo przezuceniem kilkunastu konstrukcji,raczej kupowanych nowych a sprzedawanych jako uzywane ze znaczna stratawiec to mnie nauczylo ze nie nalezy sie spieszyc a wzglebienie tematu czesto jest pomocnepozd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 20 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 A ja powiem tak: Trochę teorii. Wiem, język polski jest trudny, lecz ... . Resztę napisali inni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 steryd Opublikowano 20 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 A ja powiem tak: Trochę teorii. Wiem, język polski jest trudny, lecz ... . Resztę napisali inni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 spinningista1988 Opublikowano 23 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2010 powoli tesknie za czasami kiedy glownym wyznacznikiem czy wedka sie nada byl c. w. podany przez producenta i to jak lezy w dloni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
steryd
witam
wczesniej zastanawialem sie nad kijkiem na sandacze
bylem u zbika i pomacalem kilka st.croix'ow
podpasowl mi mojo bass
na stronie producenta w opisie wedek podane jest do jakiej metody sie nadaja
i tu
czy mozecie mi naswietlic sprawe
Wacky Style
Tubes / Grubs
sa to kijki o tych samych c.w. mocy wadze