rapia Opublikowano 20 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Mam pytanie na temat wędki kompozytowej. długość 300 cmdługość 300 cm- medium/fastugięcie- half tip / progressgrafit GIIi + szkło, blank wykonany w Angliimoc- medium heavyprzynęta 21-40 gram Blank posiada zapas mocy ok. 80% !!!przelotki Fuji SiCuchwyt FUJI Co o niej myślicie.Czy taka wędka nadaje się do lżejszych przynęt ok 15-17g.Bardzo dziękuje za wszelkie podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 20 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 WitamTa wedka to kawal WEDY, nadaje sie na ciezkie lowienie. Raczej nie do przynet o gramaturze ktora podales. Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapia Opublikowano 20 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Czyli nie ma sensu stosować jej na szczupaki i sandacze z gumami na główkach 15-20g,a ewentualnie na trocie w rzece średniej wielkości na wobki 6-7cm.Ogólnie do czego taka wędka się nadaje i jaka to jest akcja po polsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 20 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Akurat do tych zastosowan co wymieniles w ostatnim poscie akurat moglaby sie nadac...chyba Nie widzialem na oczy tego kijaCiezki temat takie doradzanie na odleglosc... Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 21 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 co to znaczy że wędka posiada zapas mocy 80%, czy w ogóle zapas mocy?co krok spotykam się z takim określeniem i za każdym razem trudno mi się wbić w klucz odpowiedzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackabyss Opublikowano 21 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Hej.Mysle, ze autor postu ma na mysli wedzisko, ktore jest sprzedawane na znanym portalu aukcyjnym Nie wiem jak interpretowac twierdzenie sprzedawcy, iz posiada zapas mocy 80 % ;P Pewnie tak, ze to spora pala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapia Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Zbadałem tą wędkę organoleptycznie i to super wędka na konkretnego drapieżnika i wcale nie taka pała ale jak na moje potrzeby za mocna.Wykonanie perfekcyjnie bez zbędnych bajerów i gadżetów.Jeżeli ktoś potrzebuje wędki na konkretnego zwierza bardzo polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi