Dokuś Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 (edytowane) Do 70g to nie JBJa używam go od 40-170gA dlaczegóż 'nie"? C4 jest przecież tej samej wielkości... (Mogę kupić używaną Ryogę 1016, ale nie chciałem aż tak kosztownego kręcioła....)@Tomek88 ostatecznie również rozpoczął "podróż" od szwedzkiego Abu a zawędrował do kraju kwitnącej wiśni... Edytowane 9 Czerwca 2015 przez Dokuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Nie wiem kto by tam ją chciał ..."pozbędziesz się jednak tej płastugi z niebieską rączką?"...??? i już główka się lasuje: o czy oni gadają?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Moim zdaniem "nie" bo jest za ciężki ... 325g a C4 poniżej 300 różnica jest... łowi mi się nim komfortowo, mam multiki z łożyskami i JB z tulejami, nie czuje różnicy.A poza tym tuleje można wymienić na łożyska 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Moim zdaniem "nie" bo jest za ciężki ... 325g a C4 poniżej 300 różnica jest... łowi mi się nim komfortowo, mam multiki z łożyskami i JB z tulejami, nie czuje różnicy.A poza tym tuleje można wymienić na łożyskaDzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Nie wiem kto by tam ją chciał Nie ściemniaj, Ty już dobrze wiesz Czarno - niebieska wędka będzie na dniach, tylko wyciągarki póki co brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Nie ściemniaj, Ty już dobrze wiesz Czarno - niebieska wędka będzie na dniach, tylko wyciągarki póki co brak Dałem Ci sprzedawcę w zeszłym roku i sądzę, że jeszcze się nie pozbył, bo nie wystawiał raczej nigdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Dałem Ci sprzedawcę w zeszłym roku i sądzę, że jeszcze się nie pozbył, bo nie wystawiał raczej nigdzie Nie odczepię się tak łatwo Nie sądzisz, że złoto Luny lepiej będzie pasowało do korka w niebieskiej wędce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Jakbyś chciał popatrzeć na inne zdjęcia niż te reklamowe I porównanie z Abu 1600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 (edytowane) Nie odczepię się tak łatwo Nie sądzisz, że złoto Luny lepiej będzie pasowało do korka w niebieskiej wędce? To już sam musisz zdecydować jaki bardziej wolisz do tej czarno niebieskiej Edytowane 9 Czerwca 2015 przez Tomek88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 To już sam musisz zdecydować jaki bardziej wolisz do tej czarno niebieskiej Miałem na myśli Twoją, ja korki uznaję tylko w butelkach z winem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Dokuś weź c4 5601, wystartuje od 15gram na pełnym komforcie a w razie potrzeby to i 10gr jakoś poleci...z JB trzeba dodać 2 tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Dokuś weź c4 5601, wystartuje od 15gram na pełnym komforcie a w razie potrzeby to i 10gr jakoś poleci...z JB trzeba dodać 2 tyleRacja podpięty do okumy black rock 10-35g rzucał dobrze obrotówką blue fox 20g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Jakbyś chciał popatrzeć na inne zdjęcia niż te reklamowe I porównanie z Abu 1600 Dokuś weź c4 5601, wystartuje od 15gram na pełnym komforcie a w razie potrzeby to i 10gr jakoś poleci...z JB trzeba dodać 2 tyle Racja podpięty do okumy black rock 10-35g rzucał dobrze obrotówką blue fox 20g Zamierzam używać woblerów ze sterami w gramaturze 40-55g oraz wahadeł 50-60g...ps. @Szymon3069, super kręcioły, piękny kominek... DZIĘKI PANOWIE !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturrr Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 C4 kosztuje polowe co ten abu jb. Nie wszystko zloto co sie swieci. Za te 800 zl mozna kupic nawet cc201 nie ideal ale .... jednak to cc. Nie mowiac o lunach, milionaire i innych shimano. Przerobilem i abu i shimano i daiwa i swoje juz znalazlem. Skoro ludziska polecaja c3/c4 czy innr w/w to cos w tym jest. Chcesz wydac 800 za nowa zabawke ok. Ale miej swiadomosc ze podobny model tj pierwowzór kupisz o połowę taniej. A w cenie jb jest sporo dobrych sprawdzonych konstrukcji. Na forum jest baza multikow. Mozna poczytac. Pozniej google o danym modelu i jużiwiemy więcej. Z tańszych opcji moge polecić shimano cardiff lub tanszy corvalus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 (edytowane) Jb najtaniej kosztuje 850zł skoro C4 połowę to 425zl daj link do aukcji gdzie za tyle można kupić nowe C4 Edytowane 9 Czerwca 2015 przez Szymon3069 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturrr Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Kolego masz jb i chwalisz ok. Kazdy chwali swoje. Jak sledzisz forumowe gieldy to zapewne wiesz jakie okazje sie trafiaja. Nie napisalem ze mozna kupic nowe c4 tylko ze mozna kupić je w tych pieniadzach. Tak wiec zastanow sie co piszesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Kolego masz jb i chwalisz ok. Kazdy chwali swoje. Jak sledzisz forumowe gieldy to zapewne wiesz jakie okazje sie trafiaja. Nie napisalem ze mozna kupic nowe c4 tylko ze mozna kupić je w tych pieniadzach. Tak wiec zastanow sie co piszesz.Więc źle się wyraziłeś... Napisałeś że NOWE JB jest droższe o połowę od UŻYWANEGO C4, niedawno na olx.pl był JB za 450zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 O proszę http://olx.pl/oferta/multiplikator-abu-garcia-5601-jb-jerk-baiter-ambassadeur-CID767-ID89A6h.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturrr Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Moge odpowiadac za to co pisze ale nie za to jak ktoś to rozumie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lokoko83 Opublikowano 16 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Orientuje się może ktoś w jakim przedziale gramatury najlepiej ogarnia Abu Garcia Ambassadeur 5500 C3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lordin Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Orientuje się może ktoś w jakim przedziale gramatury najlepiej ogarnia Abu Garcia Ambassadeur 5500 C3Mam wprawdzie 5601C4 ale zakres będzie podobny tj.20-120g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 18 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Ja do grubszej orki zakupiłem 4601C UC Wczoraj przyszedł, nawet w ładnym stanie. Od razu cały rozkręcony, umyty i na świeżo nasmarowany. Kręci bardzo ładnie jak na tak prosty sprzęt. Zobaczymy jak się spisuje w akcji w sezonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lordin Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Miałem kiedyś 4601c3,obecnie do ciężkich wabików używam 5601c4,lepiej mi w dłoni leży i ma wyższe przełożenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 ABU 6501UC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darkonis Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Ja w cenie około 900 zł plutona wylicytowałem.. Fakt dowalili cło, ale kto nie ryzykuje ten nie ma;)...Raczej niezniszczalna konstrukcja po za plastikowym przyciskiem od zwalniania obrotòw szpulki.. Polecam bo jego zakres roboczy jest od 10 gr w zwyż...Ma zdublowany antyrewers tak więc jak padnie ci łożysko oporowe to jest druga blokada..Wada to jego waga bo ponad 300gr... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi