Tomek88 Opublikowano 20 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Aha zorientowałem się, że nie skonkludowałem mojej opowieści a zbiegiem losu trafił mi się w zeszłym sezonie abu record 41 i nadal jaram się tym multi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariobros Opublikowano 19 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Drodzy koledzy mam pytanie dotyczące Daiwy Plutona .Mam problem z przyciskiem zwalniania szpuli. Jest do wymiany.Mogę go zamówić przez Mefisto pod warunkiem że budowa mojego plutona 200shl jest taka sama jak ryogi. Ja nie mam wiedzy na ten temat i w związku z tym mam spory problem. Czy może któryś z bardziej doświadczonych kolegów wie czy te dwa Multiki mają taką samą budowę I czy przycisk z ryogi będzie pasował do plutona. Bardzo dziękuję za ewentualną odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 19 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Nie rozbierałem osobiście ani dużej ryogi ani bliźniaczego plutona, natomiast z zasłyszanych wieści różnią się głównie liczbą łożysk i czymś jeszcze a buda ta sama, ktoś kto nimi łowi jednak niech lepiej potwierdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 19 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Będzie pasował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 19 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2017 Dla zwolenników betoniarek proponuję Ticę Caiman 201. Przy niej ABU 46, 56 to zabawki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariobros Opublikowano 21 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 Dziękuję koledzy za podpowiedzi . Mam nadzieje ze będzie pasował. Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariobros Opublikowano 21 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2017 Dziękuję kolego za pomoc. W takim razie zamówię w Mefistofisch. Choć nawiasem mówiąc trochę mnie dziwi że gość z serwisu odesłał mnie na forum. Może nie chciał brać odpowiedzialności za takie zamówienie. Jeszcze raz dzięki. Pozdrawiam Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 25 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 Dla zwolenników betoniarek proponuję Ticę Caiman 201. Przy niej ABU 46, 56 to zabawki.Oczywiście mogę tylko dodać, że mimo chińskiej produkcji są mega kulturalne niczym japońskie Shimaniaki.Posiadam rozmiar 101 i 151.... stosunek cena/jakość bezkonkurencyjna.Rama niczym z Luny więc trwałość pewnie większa niżeli okragłe ABU aczkolwiek kocham je wszystkie Rozmiarówka oczko wyżej czyli 201 to już kawał cegły na big game. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi