tobiasz92 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Kolega @wełpa zaprosił mnie nad jeziorko Dubie w miejscowości Drawno.Szukam kompana który ze mną popływa na łodzi, duża stabilna raczej nie utoniemy, środki asekuracyjne są.Najlepiej z okolic Poznania ( ja mieszkam we Wronkach )Wyjazd około 5.30 i będziemy tak długo jak będą rybki współpracować Koszty to mała zrzutka na paliwo i zakup zezwoleń (40zł), jedzonko we własnym zakresie (mam kuchenęa, naczynia, czajnik i wszystkie gary) nr tele. 533 877 858 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 (edytowane) Spełniam warunki i podoba mi się to "raczej nie utoniemy" , ale niestety 4.06. - odpada (akurat w ten dzień mi nie pasuje a obecnie jestem niedaleko Wronek...) Szkoda! Wielka szkoda! Pozdrawiam i życzę "połamania"! Edytowane 3 Czerwca 2015 przez Dokuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drago75 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Może koledzy się wystraszyli tym napisem nazwy łódki, bo sugeruje apetyt na "michę lina" a tu tylko C&R A tak generalnie, fajna łajba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
invictus Opublikowano 3 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 Cześć akurat jutro doopa blada ale może kolejnym razem ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi