jerry hzs Opublikowano 21 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Dzis zamiast na pstragi , bo jeszcze nie wolno , zjechalem polnocne Illinois szukajac skarbow w sklepach . Sklep Martina Badegiana juz kiedys raz odwiedzilem ...ale bardzo chcialem tam wrocic bo ma on wyjatkowy nastroj . Sklep generalnie odwiedzaja wedkarze kupujacy minnow albo robaki . A to jest skarbiec wedkarskich baitow ktore tu leza od lat . Martin przywital mnie milo i pewnie go zaskoczylem bo zamiast brac robaki ubralem okulary i po kolei zaczalem przygladac sie temu co pod lada . A tam stare Rapale , Meppsy , Rebelki , Smithwicki , Arbogasty , Heddony, Renosky i tak dalej , i tak dalej ...poczulem sie jak w bibliotece gdy nauczylem sie czytac i pochlanialem wszystko bardzo dawno temu . Nie mozemy sobie ostatnimi laty na duzo pozwolic wiec wzialem 9 cm lamanego Rebela . 9 cm minnow Smithwicka , 5 sztuk wirowek z gumowa rybka 5cm Renosky Lures . Martin jest fanem Chicago Bears ktorych plakat wisi na scianie . Jest tez zdiecie syna col . Martina L.Badegiana ktory jest na wojnie w Afganistanie . Wiem co czuja Rodzice ktorych synowie sa na wojnie . Lamana angielszczyzna powiedzialem Martinowi : 3+F ...Family , Fishing and Futbol ...no War ...War jest fuking shit ... nie sadze zeby myslal inaczej niz ja . Pozegnalem go ale na pewno znowu tam wroce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Zawsze marzylem o kominku ... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Duzo skarbow nadal lezy.. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Chicago Bears w sezonie w ktorym zdobyli Superbowl . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Tego Goscia zawsze tu widze , czasami przyspi ... . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 21 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Żeczywiście sklepik ma swój urok.Chociaż widzę to tylko na zdjęciach mozna poczuć klimat tej twojej skarbnicy.Swoją droga lubie takie sklepiki z wędkarskim klimatem, ale niestety u mnie w mieście takie sklepiki to przeszłość. Dziś tylko salony wędkarsko-zoologiczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Singor_ths Opublikowano 21 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Ameryka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 21 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Fajowy sklep, Ja juz calkiem zapomnialem jak to jest robic zakupy tak...wszystko co wedkarskie to w internecie... Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 21 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2010 Guzu nie mozna do tego dopuscic ...jeszcze troche i ryby bedziemy lowic w internecie . Nic nie zastapi prawdziwej wyprawy , Przygody ...i starego sklepu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Singor_ths Opublikowano 22 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Święte Słowa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi