KubaWoblerek Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 (edytowane) Witajcie chcialem wam zaprezentowac moje najnowsze woblerki i co o nich sądzicie???a to jest najnowszy wobler na szczupaka o bardzo agresywnej pracy Edytowane 17 Maja 2015 przez KubaWoblerek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Witaj Kubo Postaraj się dokładniej oczyścić przednie oczko. Tylne też Ma to nie tylko względy estetyczne, ale i praktyczne. Gruba warstwa farby i lakieru potrafi odprysnąć, odsłaniając "gołe" drewno, czyli udostępnić wodzie możliwość wnikania w głąb woblera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Witaj!Fajny wobek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaWoblerek Opublikowano 16 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 (edytowane) Siemka chciałbym wam przedstawic woblera boleniowego: oraz mojego jednego z pierwszych woblerow na ktorego ostatnio zlowilem 3 szczupaczki: co sądzicie ??? Edytowane 17 Maja 2015 przez KubaWoblerek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 16 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Jak na początek nie jest źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 17 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Siemka chciałbym wam przedstawic woblera boleniowego:2015-05-16 21.46.24.jpgoraz mojego jednego z pierwszych woblerow na ktorego ostatnio zlowilem 3 szczupaczki:2015-05-16 21.53.50.jpgco sądzicie ???...Woblerek na pierwszym zdjęciu wygląda na duży na tle twojej ręki, nie lepiej zrobić 2 oczka na kotwicę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaWoblerek Opublikowano 17 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 No wlasnie nastepne wobki będą z dwiema kotwicami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaWoblerek Opublikowano 17 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 (edytowane) dzisiejsza dłubanina:1 na szczupaka 1 na okonia i 2 na klenia,pstraga jazia i inne Edytowane 17 Maja 2015 przez KubaWoblerek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 17 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Strugaj, strugaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaWoblerek Opublikowano 17 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Chciałem się wam pochwalić moją najnowszą zdobyczą na mojego woblerka uklejke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 17 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 gitara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaWoblerek Opublikowano 21 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Siemka troche mnie nie było ponieważ miałem dużo nauki ale mam dla was kilka fotek:Na początku skromna suszareczka no woblerki A tutaj nojnowsze wobki Wobler na okonia Oraz coś na klenia bądz jazia lub okonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaWoblerek Opublikowano 21 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 A tutaj nowy sposób oklejania woblerka taki tam efekt łuski.Narazie testy ale wygląda to spoko co myślicie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Powiem Ci ze nieźle Ale mam kilka uwag! Mianowicie:Oczka nie wyglądają najlepiej jedno małe drugie duże i wszystkie zreformowane I to jedno oczko na kotwicę jak na tą wielkość wobka dla mnie bynajmniej dziwne, no chyba za to jakoś patent? Ostatnia rzecz, nie mieszaj chemii z żywnością (suszarka do woblerów i cukier (no chyba ze to opakowania a w środku jest coś innego)Ale najważniejsze że łowią Twoje woblerki! tak trzymaj ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaWoblerek Opublikowano 21 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Dzieki za podpowiedzi i od teraz bede stosował 2 kotwiczki na wieksze wobki a oczek jeszcze ucze sie malować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Dzieki za podpowiedzi i od teraz bede stosował 2 kotwiczki na wieksze wobki a oczek jeszcze ucze sie malować Nie, nie oczy (malowanie) jak najbardziej ok Chodzi o oczka wykonane z drutu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaWoblerek Opublikowano 21 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Aaaaaaa tylko jest problem bo ja mam taki drut 0,8 mm nierdzewny ktory strasznie ciezko sie zgina i wychodzi takie coś właśnie masz jakis pomysl ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 21 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Jak ja robie stelaż do wobka lub oczko w obrotówce to mi się ładnie formuje ??? Mój jest zwykły nierdzewny 0,8mm Jutro jak będę miał czas to kilka zdjęć dam jak bardzo ładnie uformować idealnie okrągłe oczko Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaWoblerek Opublikowano 21 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Ok dzieki wielkie :)bede czekał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Do oczek możesz (powinieneś) użyć tego: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Używan takich szczypców. Bez nich nie wyobrażam sobie zrobienia równego stelażu do woblerka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Do oczek możesz (powinieneś) użyć tego: a1bc448aa2017948e334565e52886adf.jpgTaki sprzęt obowiązkowo musisz mieć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 A tutaj nowy sposób oklejania woblerka taki tam efekt łuski.Narazie testy ale wygląda to spoko co myślicie??? Do tego woblera jeszcze koniecznie oczko z tyłu woblera, to drewno to lipa? Jak ci źle robić stelaż przez całość to na początku skręcaj oczka I koniecznie jakieś inne miejsce znajdź do lakierowania woblerów, jak Szymek napisał wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Cześć!Jak zrobić dobry stelaż, tak na szybko ( zrobiłem duży żeby było wszystko dobrze widać ) Wiec po pierwsze w ten sposób wyginamy drut: Następnie wkładamy gwóźdź do imadła i nakładamy w taki sposób jak na zdjęciu drut: Kolejna rzeczą jest "zgniecenie" drutu tuż za gwoździem dzięki temu otrzymamy proste i ładne oczko Gotowy stelaż: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaWoblerek Opublikowano 22 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Wielkie dzięki za pomoc , na pewno sie przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi