KubaWoblerek Opublikowano 22 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Jutro jade nad jeziorko i bede lowil tylko na swoje woblery,zobaczymy czy cos bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Wielkie dzięki za pomoc , na pewno sie przyda.Proszę a powiedz ta łuska jest wybita/odbita? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaWoblerek Opublikowano 22 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Robiłem ją końcuwką długopisa.A tak poza tym to jestem twoim rowiesnikiem ,) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Robiłem ją końcuwką długopisa.A tak poza tym to jestem twoim rowiesnikiem ,)Super efekt Tak myślałem ze jesteś w moim wieku Jak chcesz to zajrzyj na moje handmade - "Obrotówki HandMade by Szymon3069" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaWoblerek Opublikowano 22 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Oczywiście już dawniej zaglądałem.Swietne obrotowki a moglbys mi jakas podeslac ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 22 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Oczywiście już dawniej zaglądałem.Swietne obrotowki a moglbys mi jakas podeslac ????Zobaczymy jak mi coś zostanie to wyślę Tobie na testy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Szymek, tylko jak zrobiłeś stelaż do woblera to końcówkę drutu uciąłbym znacznie dalej, zaznaczyłem na zdjęciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Szymek, tylko jak zrobiłeś stelaż do woblera to końcówkę drutu uciąłbym znacznie dalej, zaznaczyłem na zdjęciu Czemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon3069 Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 (edytowane) Szymek, tylko jak zrobiłeś stelaż do woblera to końcówkę drutu uciąłbym znacznie dalej, zaznaczyłem na zdjęciu Ryba go przecież nie wyciągnie? Edytowane 23 Maja 2015 przez Szymon3069 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 To nie zawsze chodzi o rybę Drut robi nam także jako dodatkowe obciążenie, pamiętajmy. Więcej tu, to mniej tam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Czemu?wydaje mi się bezpieczniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 No dobra, może troche przesadziłem z tym odcinkiem. Ja bym dał tak 2 cm dłuższy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaWoblerek Opublikowano 23 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Jak dla mnie jest spoko a macie jakies patenty na rowne ciecie miejsca na ster ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Najpierw nacinasz brzeszczotem a później pilnikiem iglakiem (płaskim). Robie to w rękach, nie w imadle czy jakimś innym urządzeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 (edytowane) Z tym miejscem na ster jest czasem troche ciężko. Dużo osób ma z tym problem. Jedyne co mi przychodzi do głowy to wsadzenie woblerka w imadełko-->lekkie go sciśnięcie-->cięcie piłą przyłożoną do krawędzi imadełka.Osobiście robię to jak Santiago, czyli trzymając woblerka w rękach. Musisz nad tym ćwiczyć metodą prób i błędów. Po nacięciu pół tysiąca korpusów powinno być już dobrze. Edytowane 23 Maja 2015 przez Wil 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaWoblerek Opublikowano 9 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 (edytowane) Siemka ,ostatnio zaniedbałem wątek bo przebywam duzo czasu nad wodą ale kilka wobków udało sie wykończyć Edytowane 18 Lipca 2015 przez KubaWoblerek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobiasz92 Opublikowano 10 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Widać postęp, ciśnij dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaWoblerek Opublikowano 10 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Dzięki tobiasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaWoblerek Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 (edytowane) Ok Edytowane 25 Kwietnia 2016 przez KubaWoblerek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Co tutaj taka cisza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaWoblerek Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Szykują się maluszki po dlugiej przerwie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaWoblerek Opublikowano 6 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Nowy model na ten sezon pracuje dosyć agresywnie i mierzy 3 cm oraz 2,5 g. Jak dla mnie bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaWoblerek Opublikowano 6 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 tak wyglądają po pomalowaniu i 1 warstwie lakieru jak oceniacie ??? :? jak cos to malowałem farbami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Nie jest źle, wiadomo że ładniej by wyglądało gdybyś pomalował to za pomocą aero ja teraz po oklejeniu (przed malowaniem jeszcze 3-4 warstwy lakieru) maluję gąbkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Esox1999 Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Siemka troche mnie nie było ponieważ miałem dużo nauki ale mam dla was kilka fotek:Na początku skromna suszareczka no woblerki A tutaj nojnowsze wobki Dosłownie cukiereczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi