KubaWoblerek Opublikowano 6 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Macie może pomysł jak nazwać te wobki ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaWoblerek Opublikowano 10 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 (edytowane) Cześć zrobilem kolejne mikrusy z jajem i jestem z nich zadowolony Mi bardzo sie podoba ten fluo JAK JE NAZWAĆ ??? PISZCIE POMYSŁY ;)W małym stadzie Edytowane 10 Maja 2016 przez KubaWoblerek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Jak je nazwać? Sympatyczne takie z wyglądu, może Kubusie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaWoblerek Opublikowano 10 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Kubusie troche za dziecinnie , myslalem bardziej nad ... Karmelki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Qbki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaWoblerek Opublikowano 10 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Qbki SANTIAGO TY MÓJ... Jestes geniuszem ta nazwa jest geeenialna Dziękiiii 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 SANTIAGO TY MÓJ... Jestes geniuszem ta nazwa jest geeenialna Dziękiiii hahahaha ciesze się, że Ci się spodobało ale bardziej się ucieszysz jak połowisz na Qbki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaWoblerek Opublikowano 10 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 hahahaha ciesze się, że Ci się spodobało ale bardziej się ucieszysz jak połowisz na Qbki Na jedngo Qbka dorwalem juz jednego okonia i jeden szczuply byl ale poszedlll w dlugą i wypluł Jeszcze raz dzieki za nazwe Kiedys ci jednego wysle na testy ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Kiedys ci jednego wysle na testy ;DSpoko, spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaWoblerek Opublikowano 10 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Nowy Model "Micro Qbki" ok.24 mm Wieczorem dodam jaja i zobacze jak chodzą ;) Robiłem je z myślą o kleniach i jaziach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Jakiego drewna używasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Chyba sosna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaWoblerek Opublikowano 10 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Jakiego drewna używasz?drewna z castoramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin wojtczak Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Nowy Model "Micro Qbki" ok.24 mm Wieczorem dodam jaja i zobacze jak chodzą ;) Robiłem je z myślą o kleniach i jaziach no cyganką nie jestem ale powiem ci że czeka cię dłuuugie i owocne w brania życie )))) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaWoblerek Opublikowano 10 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 no cyganką nie jestem ale powiem ci że czeka cię dłuuugie i owocne w brania życie ))))tez tak myśle i dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 11 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 drewna z castoramy Chodziło mi czy to np. lipa, sosna czy inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaWoblerek Opublikowano 11 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Chodziło mi czy to np. lipa, sosna czy inne Sosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 11 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 No to działaj dalej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 17 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2016 Co tutaj taka cisza? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Witaj Aaaaaaa tylko jest problem bo ja mam taki drut 0,8 mm nierdzewny ktory strasznie ciezko sie zgina i wychodzi takie coś właśnie masz jakis pomysl ??? "Przepal" drut - będzie miękki.Wkładasz go w płomień kuchenki gazowej i trzymasz do momentu gdy będzie jasnoczerwony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaWoblerek Opublikowano 11 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Witam wszytskich Mam problem otóż lakier HartzLack troche zgęstniał i niewiem co zrobić żeby był płynniejszy.Niechce dawać go pod ogień bo może sie zapalić czy coś.Wiecie co z tym zrobić ? jak coś to piszcie TUTAJ , DZIĘKI Z GÓRY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 http://jerkbait.pl/topic/51002-hartzlack-super-strong-vs-domalux-classic-silver/Na forum jest tego więcej, polecam przejrzenie: http://jerkbait.pl/forum/30-lurebuilding-tematy-techniczne/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaWoblerek Opublikowano 15 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 (edytowane) Witajcie, taki oto zestawik "Qbków" leci do kolegi z forum A tutaj korpus pierwszej mojej boleniówki Edytowane 15 Maja 2017 przez KubaWoblerek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eseo Opublikowano 15 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Super, daj znać jak idą prace nad boleniówką 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaWoblerek Opublikowano 31 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 Witajcie ostatnio zrobiłem mojego pierwszego żuczka, pracuje dosyć agresywnie i wygląda tak: a niebawem szykuję się nowa seryjka mniejszych woblerków tak wygląda narazie jeden z nich: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi